![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 | |
Prawdziwy Shider ;)
Data rejestracji: 06.06.2002
![]() |
[QUOTE]Dawid Partyka - Koli napisa***322;(a)
Cytat:
![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 06.07.2002
![]() |
Na szczęście na starszych wersjach Sony podobny problem nie występuje. Zakup sprzętu z górnej półki to późniejszy zakup droższych płytek
![]()
#18 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 05.01.2002
![]() |
[QUOTE]-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
[B]czyli ATIP siedzi w tym waskim nienagrywanym nigdy obszarze przy centrum plyty? Tak. Jestem tego pewnien juz dłuzej teraz mam dowu. Dodatkowo jak pisałem program do odczytu ATIP to musiałem mu wpisać jako sektor odczytu -1 więc musiało to być w poczatkowuym obszarze płyty CD. Według mnie ATIP zajmuje ok 2048bitów na płycie CD.
#19 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
widzialem gdzies program - nawet przez pewnien czas mialem go na dysku - ATIPreader - tam byla dokladan dlugosc ATIP liczona w sektorach - tego chyba bylo wiecej niz 2048 bajtow - zreszta poszukam tego programu i ci poqwiem dokladniej
![]() |
#20 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 05.01.2002
![]() |
[QUOTE]-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
[B]widzialem gdzies program - nawet przez pewnien czas mialem go na dysku - ATIPreader - tam byla dokladan dlugosc ATIP liczona w sektorach - tego chyba bylo wiecej niz 2048 bajtow - zreszta poszukam tego programu i ci poqwiem dokladniej Bardzo możliwe. W każdym razie ja potrafię odczytać tylko 2048bajty. Próbowałem więcej ale wtedy zwraca mi całkowicie inne wartości z ATIP (niema głównego nagłównka).
|
|