![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 20.07.2007
![]() |
![]()
Witam wszystkich,
Mam problem z nagraniem obrazu płyty. Nie mogę załadować obrazu płyty jako zwykłego CD. Gdy montuję obraz, otwiera się płyta z plikie iso. To samo przy wypalaniu. Wypala mi się płyta z plikiem a nie nowa płyta. Do ładowania płyty używałem programu Daemon, Alcohol i wypalałem dwoma innymi. Tu wyraźnie nie chodzi o program. Ktoś wie o co chodzi? Pozdrawiam |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
najprawdopodobniej to plik ***347;ci***261;gni***281;ty z emule i jest to fake
![]() otw***243;rz winrarem i to iso co si***281; wypakuje spr***243;buj jeszcze raz otworzy***263; - b***281;dzie znowu plik iso i tak w niesko***324;czono***347;***263; ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
Chodzi również o to, że ja już ten plik ładowałem bez problemów. Wczoraj postawiłem jeszcze raz system. I odkąd postawiłem system, iso nagrywa się jako plik a nie jako obraz. Tak, jakbym nie miał czegoś w systemie.
Obraz jest z torrenta ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nie ma co kombinowa***263;, tylko ImgBurn zainstalowa***263; i si***281; wypali jak trzeba
![]() http://imgburn.com/index.php?act=download |
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
![]() |
Niestety nie pomogło. Nagrywam na RW, więc mogę próbować aż do zjechania nagrywarki. Tym razem jednak plik nagrał się jako .uif. Przekonwertowałem go wcześniej na .iso programem MagicIso. Mam przecież pełnoprawny plik .iso. Być może rzeczywiście tym razem przekonwertowałem nieskutecznie i plik jest walnięty. Spróbuję z innymi obrazami. Wielkie dzięki za podpowiedzi.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guru
Data rejestracji: 07.01.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Czyli po zaladowaniu do napedu wirtualnego masz plik iso - wiec go skopiuj na dysk i dopiero potem wypal na plytke jako image
|
|