![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 11.09.2005
![]() |
Jak nagrać film zgrany Shrink DvD ?
Zgrywam film programem Shrink DvD do pliko Iso.
Po zgraniu pokazuje mi sie 5 plików ISO z rozszerzeniem .I00 - do I.05. Odpalam Nero Burning Rom i nie mogę sobie dać rady co dalej. Pomocy Kochani ! |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
What?
![]() Cos opowiadasz! Shrink zrzuca film na dysk do folderu, jako prawidlowe pliki DVD (vob, sub, ifo) tylko albo kompresuje albo nie. Wycinasz dodatki albo nie. Pozniej te pliki przeciagasz do folderu VIDEO_TS w Nero i palisz. Wiec albo kombinujesz albo nie wiem co ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.10.2005
![]() |
dokonaj wyboru...
Przecież można dokonać wyboru na samym początku co chcesz zrobić z wynikiem finalnym. Masz wybór czy chcesz od razu nagrać na płytkę, czy może wybrać plik obrazu .iso. wtedy pyta cię o lokalizację. Najlepiej nagrać obraz za pomocą Alkochola
|
![]() |
![]() |
#4 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 24.01.2004
![]() |
Ja też tak robię, wszyskie pliki do folderu i wypalam. Tylko dlaczego nie można tego odtworzyć na stacjonarnym DVD a na kompie tak
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Gość
|
Cytat:
![]() |
|
![]() |
#6 |
Stały bywalec ;)
![]() |
Wszystko robię wg opisów. Mam Nero 6.6.0.16 i dla pewności chciałbym zmienić Bit setting na DVD-ROM jak opisuje_bakupl_ ale nie mam tej zakładki! (Nagrywarka-opcje-booktype) Zamiast tego mam "Zapisz rozszerzony Lead-Out na dyskach dwuwarstwowych" a tego programiku BookType135.exe nie wykorzystam bo mam NEC 3540. Szkoda mi marnować następnej płyty, bo jak nie zmienię tego bitsettingu to chyba nic z tego mojego nagrywania nie będzie. Jest jakis inny sposób
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Gość
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
#8 |
Stały bywalec ;)
![]() |
Kuźwa, to niedobrze bo tę palare kupiłem w sobotę. Firmware 1.01 - czy aby na pewno za stara?
|
![]() |
![]() |
#9 |
Stały bywalec ;)
![]() |
Znalazłem! W NeroExpress zmianę "typu księgi" obok okienka z nagrywarką jest okienko opcje. Tylko, że zostały mi płytki typu "-" a gdzieś czytałem, że na nich nie da rady zmienić na DVD-ROM. Czy tak jest w rzeczywistości?
|
![]() |
![]() |
|
|