![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 31.01.2004
![]() |
Jak nagrać za pomocą funkcji "użyj wielu nagrywarek"??
Mam pytanko muszę nagrać ten sam obraz (prezentacja z rozszerzeniem *.exe + katalogi z plikami) w kilkuset kopiach, zakupiłem do tego drugą nagrywarkę wybór padł na nagrywarkę DVD ASUS DRV-1604P, oprócz tego mam LiteOn LTR-52327S czy istnieje teraz taka możliwość że przy pomocy Nero będę mógł nagrać ten jeden obraz płyty na tych dwóch urządzeniach jednocześnie?? zastanawia mnie gdzie się podziała opcja "użyj wielu nagrywarek" w Nero, przed instalacją dodatkowej nagrywarki DVD tę opcję miałem widoczną w Nero natomiast po instalacji nowego urządzenia ta opcja znikła
![]() Pozdrawiam ![]()
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
Hitokiri Battousai
Data rejestracji: 14.09.2004
![]() |
Wysokie nero (ok 6.3.* powinno działać - obsłuży zarówno Asusa jak i Litka, tylko nie wiem czy nie zeżre za dużo mocy procka i nie zrobi czegoś z płytkami ale chyba powinno być OK)/najlepiej nero 6.6.0.x/
|
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 20.11.2004
![]() |
Tez mam z tym problem. Wkie ktos moze gdzie w nero 6.xxx jest opcja "uzyj wielu nagrywarek" w starszych wersjach nero widzialem taka opcje ale w najnowszej niestety nie moge znalesc
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hmmmm... w Nero 6.6.x.x trzeba chyba(?) miec wersje Enterprise (?)
|
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
![]() |
Mam wersje Nero 6.6.0.1 i opcja "użyj wielu nagrywarek" pojawiła się po ponownej instalacji Nero, ale nadal nie wiem jak nagrać za pomocą dwóch nagrywarek ten sam obraz. Po wybraniu odpowiedniego obrazu naciskam "zapis", o czywiście wcześniej zaznaczam opcję "użyj wielu nagrywarek", i pojawia się okienko wyboru nagrywarki w moim prypadku jest to Liteon 52327S oraz Asus DRW-1604P niestety mam do wyboru tylko jedną z opcji "albo to albo to" po wyborze obojętnie której nagrywarki następuje nagrywanie obrazu ale tylko na tym napędzie który wcześniej wybrałem. Co zrobić żeby wypalił mi się ten obraz jenocześnie w dwóch nagrywarkach??
W dalszym ciągu proszę o pomoc ![]()
#7 |
XV1100
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teraz mam jedna nagrywarke i tej opcji nie mam widocznej, ale w starszych wersjach nero w tym okienku wyboru nagrywarek trzeba bylo zaznaczyc obydwie (mysza + ctrl) i jazda. Oczywiscie obydwie nagrywaly z ta sama predkoscia, tzn z ta ktora dopuszczala wolniejsza nagrywarka. Mysle ze to sie nie zmienilo, probuj 8 )
|
![]() |
![]() |
#8 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
podczas wyboru musisz nacisnąć shift-a i bedziesz miał obie nagrywarki do jednoczesnego nagrywania, u mnie tak było, zrobiłem specjalnie test.
#9 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Enterprise - jakos takos
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Nowy na forum
![]() |