![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 07.07.2004
![]() |
![]()
Problem nader czesty wiec diwie sie dlaczego nie znalazlem nic na FAQ oraz forum. Chodzi mianowicie o to, ze niemozna odinstalowac nero pojawia sie komunikat bledu instalatora windows (niezaleznie czy win9x czy 2kxp) jak mozna sobie poradzic z tym problemem Chcialem zainstalowac nowsza wersje ale skoro nie moge usunac starej to nie moge zainstalowac nowej.
Wim ze nero bywal przyczyna problemuw z instalacja wielu innych programow np u moich znajomuch na niczym spelzly pruby instalacji office gdy byl tam juz ten "nieznosny nero". Pozdrowienia dla calego cdrinfo podziwiam i odwiedzam was juz od kilku lat. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nowe nero samo odinstalowuje starsza wersje przed samoinstalacja nowszej (u mnie tak zawsze bylo)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stary użytkownik
Zlotowicz
Data rejestracji: 09.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() |
U mnie też pare razy pokazywał się błąd, że nie można usunac NERO, nawet aktualizaja nie pomagała, bo również przy tym to się ujawniało.
Napisz czy podmieniałeś jakieś pliki w NERO przed jego kasowaniem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
chyba zostaje juz tylko reczne wywalenie tego
1. kasujesz z dysku Nero 2. jv16 PowerTools > Opcje rejestru > Wyszukiwanie w rejestrze > wpisz nero oraz ahead, jedno pod drugim i szukaj, po zakonczeniu wyszukiwania Ctrl+A i Usun nic innego do glowy mi nie przychodzi, no chyba ze postawisz na nowo system ![]()
![]() |
#5 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 18.11.2003
![]() |
O ile mnie pamięć nie myli przy deinstalacji trzeba włożyć płytę CD z Nero. Tak jest u mnie z Nero 5 dołączonym do TRAXDATY.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 07.07.2004
![]() |
Dzieki
Cytat:
Wielkie dzieki udalo sie wedle powyzszych wskazuwek. przyznam, ze prubowalen recznie usuwac nero z rejestru ale sie jakies zabezpieczenia sprzeciwialy. jv16 PowerTools sobie w pelni poradzil. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.09.2010
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.09.2010
![]() |
Zapomniałem dodać że ten program nie usuwa tylko nero, ale także inne programy i gry zainstalowane na komputerze. Jeśli chce się zmienić cracka bo np ten nie działa to często trzeba odinstalować grę całkowicie, a z panelu sterowania nie można usunąć wszystkiego, to wtedy jv16 usuwa wszystkie pliki z danego programu/gry i można instalować na nowo. Czasami może postawić na nogi system i usunie z niego zbędne śmiecie. Mi osobiście i tak odpowiada bardziej jv16. Program ten ma tak prostą obsługę, że usuwa się tam wszystko jednym kliknięciem, więc nie powiedziałbym że to zbędne kombinowanie, bo łatwiej się już nie da. Zaznacz->deinstaluj->2x tak->gotowe
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|