![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.08.2002
![]() |
![]()
Witam wszystkich forumowiczow.
Mam dosyc powazny problem.Posiadam plyte RW 700MB Esperanza.Nagralem sobie za pomoca Nero jakies 500MB danych (waznych),potem dogralem do niej jeszcze 30MB ,jednak po tej drugiej operacji nie moglem odczytac pierwszej sesji.Jeszcze na dodatek wykonalem "przez przypadek" szybkie kasowanie.Mam w zwiazku z tym pytanie : CZY JESTEM W STANIE,TZN CZY JESTESCIE W STANIE POMOC MI ODZYSKAC TE DANE I W JAKI SPOSOB TO ZROBIC? Slyszalem ze dopuki nie nagra sie czego na ta plytke to danefizycznie jeszcze na niej wystepuja.Pomozcie. Dzieki i pozdrawiam. Bzaku |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Chyba jednak bedziesz musial sie pozegnac z tymi danymi.
Jak do tej pory jeszcze nie ma takiego programu, ktory pozwalalby odzyskac te dane. Chociaz teoretycznie jest to mozliwe. Gdybys nie skasowal, to napewno to z pierwszej sesji bys zobaczyl ale teraz to nic nie uda ci sie odzyskac. |
![]() |
![]() |
#3 |
Bywalec
Data rejestracji: 17.07.2002
![]() |
moze zglos sie do CIA oni ci pomoga
![]()
#4 | |
Rejestrowany
Data rejestracji: 07.07.2002
![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
MAJSTER zlotowy
Data rejestracji: 16.05.2002
![]() |
1.Ile było plików na tej płycie?
2. Czy pamiętasz nazwy tych plików? Niewiem jak jest z płytami, ale walczyłem kiedys z podobnym problemem pod dosem na dysku. W przypadku dysku kasowanie polega na zamazaniu pierwszych liter w tablicy fat, jeśli pamiętasz nazwy plików i nic na nich nie nagrałeś to możesz je odzyskać. W dosie robiło się to wydając polecenie undelete lub unformat(w zależności co zrobiłeś). |
![]() |
![]() |
#6 |
Gość
|
Zapomnij!! Na skasowanej plycie jest sieczka nie do odczytania. Chyba.... ze masz naprawde baaaardzo duzo pieniedzy i byly to baaaardzo wazne dane!:-D :-D
![]() ![]() |
![]() |
|
|