Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 03.02.2002, 23:28   #1
Lamek
Gość

jak zabezpieczyć płytkę przed skopiowaniem jej na HDD?

I czy wogóle da radę coś takiego zrobić.Chodzi mi np o płytkę z filmem avi, którego jestem autorem i chciałbym go zabezpieczyć przed skopiowaniem na twardziela, nie chodzi mi np o spakowaniu go zipem i daniu hasła. Pomocy

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 03.02.2002, 23:38   #2
Eliasz
Prorok na F.O.R.U.M.

Data rejestracji: 01.01.2002
Eliasz zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
No właśnie. Ja też poszukuje programu który zabezpieczył by pojedynczy plik przed skopiowaniem. Na cdrinfo są programy do zabezpieczeń ale one zabezpieczają przed skopiowaniem całej płyty, a pojedynczy pliki można kopiować.Jaki program poleczcie i ew. skąd go wziąść
Eliasz jest offline  
Stary 09.02.2002, 19:26   #3
JHN
Gość

Obdap w jednym miejscu

Stary 09.02.2002, 21:22   #4
Dawid Partyka
Gość

Cytat:
Lamek (03-02-2002 23:28):
I czy wogóle da radę coś takiego zrobić.Chodzi mi np o płytkę z filmem avi, którego jestem autorem i chciałbym go zabezpieczyć przed skopiowaniem na twardziela, nie chodzi mi np o spakowaniu go zipem i daniu hasła. Pomocy
A może by tak użyć tzcopy protection z zabezpieczeniem (step 3) dummy files przekraczając tylko rozmiar o 10MB. To powinno uniemożliwiwć skopiowanie pliku na hdd. Sprubuj. Ja jak testowałem z zabepieczeniem *.avi to zastosowałem to + korekcja EFM w co drugiej klatce początku filmu. Dosyć dobry efekt. Nie potrafiłem tego na Teac W516EB nawet nagrać Ale na LG 8160 juz poszło tylko że niestety ten program nie istnieje bo ja to musiałem wszystko robić w HEX

Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: