Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 01.03.2001, 10:57   #1
Vasco
Gość

SafeDisk v2

Mysle, ze czas rozpoczac "ogolnonarodowa dyskusje" na temat jak obejsc to paskudztwo... Wydaje mi sie, ze to miejsce na nia odpowiednie. Dobrze by bylo, gdybysmy jakos usystematyzowali (fajne slowko ) swa wiedze na ten temat. Napiszcie: na czym udalo wam sie obejsc to zabezpieczenie (model CDR, bo pewnie i tak z Clonem...), wersje biosu, oraz oczywiscie jakie programy sie temu poddaly. Gdyby na przyklad zdarzylo sie, ze czesc programow mozna skopiowac, a czesc nie, napiszcie, etc. Rozpoczynajac, chcialbym powiedziec, ze moj CDRW/DVD Ricoh MP9120 nijak nie chce przeskoczyc Settlersow IV (bede wdzieczny zwlaszcza za opinie uzytkownikow tego napedu). Pozdrawiam i mam nadzieje, ze kazdy wtraci swoje 0,03 zl do tych zdan... Pozdrowka dla wsjech!

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 01.03.2001, 12:12   #2
Kricho
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 21.09.2000
Kricho zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Vasco (01-03-2001 10:57):
Napiszcie: na czym udalo wam sie obejsc to zabezpieczenie (...). Pozdrawiam i mam nadzieje, ze kazdy wtraci swoje 0,03 zl do tych zdan.
Oczywiście wszystko w celu wykonania kopii "bezpieczeństwa" ;-) oraz trzy grosze warte tylko 0,35 zł i więcej jeśli mowa o modemowcach.
Kricho jest offline  
Stary 01.03.2001, 21:02   #3
wwx
Gość

A czy HITMAN ma SD2 bo jak tak to mi sie udalo
bo przynajmniej programy do wykrywania tak twierdza

Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: