Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta
 
Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 06.06.2001, 19:47   #1
zdzichu
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 31.05.2001
Posty: 20
zdzichu w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Jak sClonować Euro Plus + Reward???

Mam:
CD RW PlexWriter 12x10x32A firmware 1.08. i
DVD LiteOn.
Jak mam Sklonować Euro Plus + Reward za pomocą jakiego programu i jakiego sprzętu (chodzi oczywiście o odtworzenie Euro Plus + Reward :-))
Zdzichu
zdzichu jest offline  

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 06.06.2001, 20:11   #2
Mickey
Stały bywalec ;)
 
Data rejestracji: 28.05.2001
Posty: 178
Mickey zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Z tego co wiem To Euro++ Reward jest zabezpieczony Securom'em Więc cloneCD z opcjami odczytu subcanałów.

PS: Moje Euro++ przegrałem WinOnCD i też chodzi ale było pewnie potraktowane czymś bo nadal wykrywa zabezpieczenie a z tego co wiem to WinOnCD nie przegrywa Subkanałów. Zabezpieczenie wykrywa mi na płycie instalacyjnej na reszcie nie ma zabezpieczeń (przynajmniej u mnie tak jest)

A dla pewności użyj ClonyXL w hiper nieprzyjaznym jazyku A.Hitlerka + BlindWrite lub CloneCD 2.8.5.2 albo 3.0.0.20 beta jeśli ci pójdzie (u mnie coś odwala przy SA0-RAW zwykłe SAO pali bez problemu). Programy masz na www.cdrinfo.pl
Mickey jest offline  
Stary 06.06.2001, 22:28   #3
cdwriter21
Wyjadacz ;)
 
Avatar użytkownika cdwriter21
 
Data rejestracji: 07.05.2001
Lokalizacja: POLSKA
Posty: 251
cdwriter21 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Ja to przegrałem w Nero :-), ale nie zaszkodzi użyć do tego celu niezawodnego CloneCD
__________________
cdwriter21 jest offline  
Stary 06.06.2001, 22:55   #4
gAzZzZoR
Kinetic
 
Avatar użytkownika gAzZzZoR
 
Data rejestracji: 09.04.2001
Lokalizacja: Rybnikkk
Posty: 607
gAzZzZoR zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Mickey (06-06-2001 20:11):
Z tego co wiem To Euro++ Reward jest zabezpieczony Securom'em Więc cloneCD z opcjami odczytu subcanałów.

PS: Moje Euro++ przegrałem WinOnCD i też chodzi ale było pewnie potraktowane czymś bo nadal wykrywa zabezpieczenie a z tego co wiem to WinOnCD nie przegrywa Subkanałów. Zabezpieczenie wykrywa mi na płycie instalacyjnej na reszcie nie ma zabezpieczeń (przynajmniej u mnie tak jest)

A dla pewności użyj ClonyXL w hiper nieprzyjaznym jazyku A.Hitlerka + BlindWrite lub CloneCD 2.8.5.2 albo 3.0.0.20 beta jeśli ci pójdzie (u mnie coś odwala przy SA0-RAW zwykłe SAO pali bez problemu). Programy masz na www.cdrinfo.pl
Nie wiem czy securom ale chyba jakimis subcodami.
Z reguly encyklopedie i dobre programy polski (eduromy, fogra, pwn) sa chronione (napewno bo nerem nie chodzi wywala blad!) czyms. Nic i nikt tego nie wykrywa, ale teac 4x je tnie

Pozdro. Gazero
gAzZzZoR jest offline  
Stary 07.06.2001, 00:06   #5
obar
Forumator
 
Data rejestracji: 07.12.2000
Posty: 715
obar zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
6
o ile sięnie mylę to mam wersję 2.0 i kopiowałem ja winonem pewnie tak jak przedmóca została wcześniej już przerobiona...ale uwaga mam 2 wersje instalki jedna nie obsługuje kursu dodatkowego upperintermediate a druga obsługuje a wersje wywala że ta sama ..... a normalnie to tylko instalka jest zabezpieczona ...

starsze programy nie są dobrze zabezpieczone ....

pozdro 6
__________________
obar
obar jest offline  
Stary 07.06.2001, 10:38   #6
Mickey
Stały bywalec ;)
 
Data rejestracji: 28.05.2001
Posty: 178
Mickey zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Ja mam też wersję 2.0 tyle że nie mam płyty Upper Intermediate ale w programie wykazuje taką opcję i jak na nią naciskam to prosi o taką właśnie płytkę. Może to jakaś starsza versja 2.0 albo ta płytka dziwnym trafem do mnie nie trafiła. Podejrzewam że miałem jakąś przerobioną Instalkę bo na tej samej płycie mam nagranie skany z Podręcznika Użytkownika.
Mickey jest offline  
Stary 07.06.2001, 11:33   #7
obar
Forumator
 
Data rejestracji: 07.12.2000
Posty: 715
obar zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
nic nie szkodzi że prosi o włożenie ...efekt się ujawnia dopiero jak ją włożysz ...lekcjie nie startują i jest czarny obraz lub wiocha ....
instalki różnią się katalogiem głównym....w tej dobrej jest mniej plików w głównym...
__________________
obar
obar jest offline  
Stary 08.06.2001, 10:56   #8
Cardano
Bywalec
 
Data rejestracji: 30.08.2000
Posty: 23
Cardano zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
***** usuwajacy problem z czarnym ekranem po wlaczeniu lekcji:

http://geocities.com/siliconvalley/bit/1822/ufo_rewa.zip

Fragment info o cracku:
Skopiowales se Rewarda, odpalasz, wchodzisz do lekcji, co jest ?
Zawiesil sie ! Tak to zabezpieczenie SecuRom, nieda sie skopiowac
tak zabezpieczonej plytki w 100% dokladnosci !
Wiec trzeba to zlamac !!
Podmien plik disk.exe w katalogu gdzie zainstalowales Reward'a.

Dziala w 100%.

Dla leniwych zalaczam cracka.
__________________
-=< Cardano >=-
Cardano jest offline  
Stary 08.06.2001, 11:16   #9
obar
Forumator
 
Data rejestracji: 07.12.2000
Posty: 715
obar zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
drobna poprawka Cordano ...
instalka działa rewelacyjnie wszystkie poziomy odpala bezproblemowo natomiast nie radzi sobie TYLKO z upper - intermediatem który wyszedł nieco później niż pozostałe ot co może i ***** działa ale w tym przypadku to nie o ten problem chodzi ...
wydaje mi sięże to konflikt wersji choć są te same

pozdro 6
__________________
obar
obar jest offline  
Stary 09.06.2001, 11:41   #10
Cardano
Bywalec
 
Data rejestracji: 30.08.2000
Posty: 23
Cardano zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Czy sprobowales tego cracka
Rozwiazuje on problem niedzialajacych 2 najwyzszych poziomow.
__________________
-=< Cardano >=-
Cardano jest offline  
Stary 09.06.2001, 12:38   #11
obar
Forumator
 
Data rejestracji: 07.12.2000
Posty: 715
obar zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
6
nie próbowałem z dwóch powodów ...mam dobrą instalkę ....tę drugą
a po drugie tylko jeden poziom mi się nie odpalał na tej zwalonej ... zresztą mi już nie jest ona potrzebna gdyż mam te pierwszą sprawną ..
.więc chyba sienie dowiem czy u mnie to zadziała choć nie mówię że nie...
pozdro6
__________________
obar
obar jest offline  
Stary 09.06.2001, 14:39   #12
oli
Gość
 
Posty: n/a
Witam :-) ja też wypaliłem Rewarda i jest oki a problem z lekcjami może się pojawić przy różnych systemach mam wszystkie disk .exe pod NT, 2000, w 98 chodzi na tych po instalowaniu i je przetestowałem jeśli się instaluje pod 98 nie powinno być problemu jeżeli pod 2000 na 100% nie będą chodiły żadne lekcje bez podmiany disk.exe wiem to bo mam oryginał i tak się działo.Pozdrawiam
 
Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone

Teleport


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:36.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.