Powrót   Forum CDRinfo.pl > >

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta
 
Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 27.06.2002, 13:22   #1
AuthoR
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 27.06.2002
Posty: 22
AuthoR w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Jak sclonować najnowszego Warcraft III ?

PYtanko w temacie.
Zabezpieczenie: Securom New
AuthoR jest offline  

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 27.06.2002, 14:30   #2
Marek 99
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 24.06.2002
Posty: 16
Marek 99 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
jedno jest pewne lepiej zwolnić odczyt i zapis do x8
(przynajmniej w moim przypadku CDROM TEAC x40)
Marek 99 jest offline  
Stary 27.06.2002, 21:39   #3
DomanR
Stały bywalec ;)
 
Avatar użytkownika DomanR
 
Data rejestracji: 12.04.2002
Lokalizacja: Poznań
Posty: 100
DomanR zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Jak to?? Przecież premiera tej gry ma być dopiero w lipcu

Masz pecha. Ktoś Ci to zabezpieczył. Ja mam swoją wersję z sieci i daje się kopiawać bez problemu.
DomanR jest offline  
Stary 27.06.2002, 22:01   #4
woitas
αρχή
 
Avatar użytkownika woitas
 
Data rejestracji: 16.06.2001
Lokalizacja: Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Posty: 4,907
woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
powiedz, mieszkasz w poblizu Rybnika?:-D
__________________
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
pozdrawiam

woitas jest offline  
Stary 28.06.2002, 07:57   #5
AuthoR
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 27.06.2002
Posty: 22
AuthoR w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
re:

Mam czasami wrażenie, że Polacy nie potrafią czytać. Chłopie masz wersję angielską wydaną przez Razor'a, tam jest *****, który załatwia sprawę. Ja pytałem się i pytam się nadal jak SCLONOWAĆ, tzn zrobić idealną kopię. Poza tym ENG i PL sa tak samo zabezpieczone, wiec na przykladzie ENG ktora juz jest bede wiedzial jak zrobic PL.
Pozdrooofkaa!!
AuthoR jest offline  
Stary 28.06.2002, 09:18   #6
Marek 99
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 24.06.2002
Posty: 16
Marek 99 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
myślę, że wytłumaczyłem wcześniej ale napiszę jeszcze raz dokładniej
Zabezpieczenie Securom new
oczywiście CloneCD odczyt x8 (i wolniej tym lepiej)
Marek 99 jest offline  
Stary 28.06.2002, 15:27   #7
MariuszG
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 03.05.2002
Posty: 22
MariuszG w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Ja nie mogę tego skopiować Clonem, po 3proc.zapisu wywala mi się.Nero tez tego nie ciągnie.Nie wiem czy to na pewno chodzi o dysk czy coś sie wysypało.
MariuszG jest offline  
Stary 28.06.2002, 16:43   #8
Weron
All Eyez On Me
 
Avatar użytkownika Weron
 
Data rejestracji: 29.09.2001
Posty: 3,568
Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Re: re:

Cytat:
AuthoR napisał(a)
Mam czasami wrażenie, że Polacy nie potrafią czytać. Chłopie masz wersję angielską wydaną przez Razor'a, tam jest *****, który załatwia sprawę. Ja pytałem się i pytam się nadal jak SCLONOWAĆ, tzn zrobić idealną kopię. Poza tym ENG i PL sa tak samo zabezpieczone, wiec na przykladzie ENG ktora juz jest bede wiedzial jak zrobic PL.
Pozdrooofkaa!!
A skad wiesz, ze polska wersja jest tak samo(bedzie) zabezpieczona jak angielska?
Weron jest offline  
Stary 28.06.2002, 18:32   #9
DomanR
Stały bywalec ;)
 
Avatar użytkownika DomanR
 
Data rejestracji: 12.04.2002
Lokalizacja: Poznań
Posty: 100
DomanR zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Łee... to o to Ci chodziło. Mam czasami wrażenie, że Polacy nie potrafią się wysłowić
DomanR jest offline  
Stary 28.06.2002, 20:32   #10
AuthoR
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 27.06.2002
Posty: 22
AuthoR w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
re

Nie powiem zawsze, ale prawie zawsze tak jest. Wiem bo w tym siedze.
AuthoR jest offline  
Stary 28.06.2002, 20:56   #11
Weron
All Eyez On Me
 
Avatar użytkownika Weron
 
Data rejestracji: 29.09.2001
Posty: 3,568
Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Re: re

Cytat:
AuthoR napisał(a)
Nie powiem zawsze, ale prawie zawsze tak jest. Wiem bo w tym siedze.
No widzisz to wcale nie jest takie pewne ale niedlugo sie okaze czy bedzie takie samo zabezpieczenie.
Weron jest offline  
Stary 29.06.2002, 02:09   #12
Face OFF
Stały bywalec ;)
 
Avatar użytkownika Face OFF
 
Data rejestracji: 19.02.2002
Lokalizacja: HeLL
Posty: 119
Face OFF zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Re: Re: re

Cytat:
Weron napisał(a)

No widzisz to wcale nie jest takie pewne ale niedlugo sie okaze czy bedzie takie samo zabezpieczenie.
Zabezpieczenie bedzie takie samo jak w wersji ANG. Powody sa dwa:
1. Blizzard nie pozwoli dla CDP zmienic rodzaj zabezpieczenia,
a 2. to warcraft 3 PL i tak jest tloczony w stanach.
:-D :-D :-D :-D
__________________
To co bywa proste czasem bywa TRUDNE
Kazdy z nas jest aktorem a zycie to jeden wielki film ...
Face OFF jest offline  
Stary 29.06.2002, 16:33   #13
Niewiem
Musztarda
 
Avatar użytkownika Niewiem
 
Data rejestracji: 10.03.2002
Posty: 38
Niewiem zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Mnie martwi raczej skad wziasc oryginal POL bo oryginal ENG przyniesie do mnie kurier... a przegrac.. mojego aktualnego Wara3 przegyra sie bez problemu a jak bedzie z tym ktory dostnate 6 tego lipca to nie wiem...
__________________
Niewiem
czy redaktorzy graja w Textowki??
Niewiem jest offline  
Stary 29.06.2002, 17:41   #14
AuthoR
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 27.06.2002
Posty: 22
AuthoR w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
re

wszystkie wersje jakie macie to sa wersje z crackiem zrobione przez Razor'a. Oczywiscie wyszly juz clony wersji ENG tylko ze gotowe, ale ja chce wiedziec jak je zrobic
AuthoR jest offline  
Stary 30.06.2002, 06:39   #15
Marek 99
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 24.06.2002
Posty: 16
Marek 99 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
kolego myślę, że nie czytasz dokładnie tylko lejesz wodę i zadajesz pytanie, na które ci już odpowiedziano.
Wiesz co to CloneCD ??
a Zabezpieczenie Securom new
Co z tego, że większość ma cracka zrobionego przez Razor'a.
Fakt jest taki, że pozostałości po zabezpieczeniu zostały i ClonyXXL rozpoznaje zabezpieczenie - Securom new i to ci powinno wystarczyć.
Marek 99 jest offline  
Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone

Teleport


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:37.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.