Powrót   Forum CDRinfo.pl > >

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta
 
Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 30.11.2005, 20:49   #1
sprytny
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 30.11.2005
Lokalizacja: Jarocin
Posty: 2
sprytny w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Jak skopiowac orginał Call of Duty ????

Witam!!!!
Jestem tu nowy mam do was ogromną prośbę, a minowicie nie moge sobie poradzic z kopiowaniem orginalnej płyty Call of Duty. Napiszcie jak to zrobic? w jaki sposób? byłbym bardzo wdzięczny! dzięki oto mój e-mail krzysztoffigaj@op.pl
2op.pl
sprytny jest offline  

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 30.11.2005, 23:10   #2
radosio
vel Shah
 
Avatar użytkownika radosio
 
Data rejestracji: 01.11.2005
Lokalizacja: Sandomierz
Posty: 948
radosio niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez sprytny
Witam!!!!
Jestem tu nowy mam do was ogromną prośbę, a minowicie nie moge sobie poradzic z kopiowaniem orginalnej płyty Call of Duty. Napiszcie jak to zrobic? w jaki sposób? byłbym bardzo wdzięczny! dzięki oto mój e-mail krzysztoffigaj@op.pl
2op.pl
A czym próbowałeś? W pierwszej kolejności użyj opcji "szukaj" na forum jest tego pełno jak, co i czym skopiwać!
radosio jest offline  
Stary 01.12.2005, 07:05   #3
Mich@ł
Ismail Delivered
 
Avatar użytkownika Mich@ł
 
Data rejestracji: 29.08.2003
Lokalizacja: Wyloguj
Posty: 5,054
Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
TUTAJ szukaj
Mich@ł jest offline  
Stary 01.12.2005, 13:50   #4
sprytny
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 30.11.2005
Lokalizacja: Jarocin
Posty: 2
sprytny w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
[QUOTE=radosio]A czym próbowałeś? W pierwszej kolejności użyj opcji "szukaj" na forum jest tego pełno jak, co i czym skopiwać![/Q

Senk w tym , że nie próbowałem wogóle.... ale jak mówisz , że jest tego tu pałno to pewnie jest.....
__________________
sprytny....
sprytny jest offline  
Stary 01.12.2005, 14:01   #5
radosio
vel Shah
 
Avatar użytkownika radosio
 
Data rejestracji: 01.11.2005
Lokalizacja: Sandomierz
Posty: 948
radosio niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
zastosuj sie do porady Dj Mich@ł'a. powodzenia
radosio jest offline  
Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone

Teleport


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:12.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.