Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 28.08.2001, 13:25   #1
oczo
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 28.08.2001
oczo zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Jak to zrobic...

Witam. Mam mały a mianowicie dla mnie bardzo duzy problem otoz posiadam kilka obrazów plytek zrobionych programem Virtual CD-ROM 1.0v ktore sa w dodatku jeszcze skompresowane. Zgrzyt w tym ze chciałbym przeniesc gierki na plytki ale jesli tytul jest zabezpieczony to przeciagniecie plikow do kompilacji nic nie da po prosu zmarnowana plytka!! Co zrobic zeb cala zawartosc obrazu walnac na plytke razem z zabezpieczeniami?? Czy są jakies convertery oprocz WinISO 4.0 i WinIMAGE 6.0 bo te akceptyja obrazki Virtuala ale nieskompresowane. Z gory dzzieki za odpowiedzi.
oczo jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 28.08.2001, 16:04   #2
sabor
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 10.08.2001
sabor zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
nie wiem czy virtual robi obraz razem z zabezpieczeniami, ale sproboj wrzucic obraz do virtualnego napedu cdromu, pozniej za pomoca clonecd games database sprawdz czy dany obraz ma zabezpieczenia, nastepnie przejdz poprzez ten program do clone cd i ztymi ustawieniami zrob obraz plyty, pozniej pozostaje ci tylko wypalka
troche to zagmatwane ale powinno poskutkowac. obydwa progsy mozna zassac ze strony http://welcome.to/cloneclinic.
P.S.
i jeszcze jedno, sprawdz najpierw czy twoja nagrywarka poradzi sobie z danym zabezpieczeniem.
pozdro
Stary 29.08.2001, 01:06   #3
berserk
Wymiatacz

Data rejestracji: 01.01.2001
berserk zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
skompresowanego obrazu niczym nie przekonwertujesz
berserk jest offline  
Stary 29.08.2001, 07:48   #4
oczo
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 28.08.2001
oczo zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Dzieki za dobre checi ale juz prubowalem zrobic obrazek plytki z irtualnego napedu i nic bo Clone po prostu nie widzi, jedyne z czego moge robic obrazki to moj stary DVD-ROm Hitachi GD-2000 i moj piecyk LG CED-8080b.
PS.
Nie wiem czemu wszyscy krytykuja LG jak dla mnie to dobra nagrywarka, nie kopiuje plyt hurtowo tylko po prostu od czasu do czasu nagrywam jakas skladanke itp.

NARA
oczo jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: