![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 05.06.2003
![]() |
![]()
Mam nagrywarkę LiteON 52x24x. Wiadomo, że są błędy z overburnningiem, ale osatnio wszedł nowy bios, który to poprawia. Jestem początkującym, więc pomóżcie: Jak uaktualnić biosa
![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Sciagasz plik exe - zamykasz w winie ile sie da programow i odpalasz execa (Litek sam znajduje naped, dma nie powinno przeszkadzac).
Uwazaj tylko na power suply - jak odetna prad to moze nie byc ciekawie. Jest tez bardziej skomplikowany sposob mtkflash ... Sciagnij stad: http://www.liteonit.com/webfw/LTR-52246S/R526S0F.zip |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
Ale czy warto akualizować biosa??
Nagrywara się nie spieprzy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
Mi się nie pieprzy i omijam te sprawy na razie daleko, choć nie mówie, że nie zainteresuje się tym kiedyś tam. Można narobić czasem więcej szkód niż dobrego, a tematów typu" Jak powrócić do starego biosu?-HELP PROBLEM" nie mało jest na forum ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Witam !
Ja natomiast jestem zdania ze jesli nowy bios wprowadza krytyczne poprawki np usuwa powazne błedy to warto - jesli nie masz doswiadczenia, to znajdz kogos kto ma - tak naprawde to wyglada grozne tylko na papierze, no chyba ze sie resetuje kompa podczas upgradu albo wyczynia jakies cuda - to jaknajbardziej moze sie cos stac. Jesli masz taka mozliwosc to znajdz kogos kto ma UPS - wtedy masz przynajmniej komfort psyschiczny / wiem co mowie sam mam 15 min ups ![]() ![]() Co innego ze moja Yami pozwala na upgrade nawet po blednym wgraniu frmwareu ale to funkcja Yamahy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
A jeśli nie masz kogoś znajomego to olej to! ![]() Troche nie wyraźnie napisałeś to Laser. Bo ja np. nie mam nikogo znajomego kto mógłby mi zrobić taki upgrade, może nasz nowy kolega też nie ma? Ja korzystałbym wtedy z naszego forum na którym nieraz było jak wgrać nowy bios. Nieprawdaż? A pozatym po co poprawiać coś co dobrze działa. Jakaś firma wywali Ci nowy bios i niby tam są poprawki, ale jak wszystko dobrze działa Ci to po co? To tak jak np. z ciągle to nowymi wersjami Winampa. No cyrki to były do wersji 3.0!
![]() |
![]() |
#7 |
Nowy na forum
![]() |
![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez Cacuch : 05.06.2003 o godz. 21:02 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
zainstaluj - raz sie zyje
![]() Na serio - to nie powinienes miec problemow, ale nikt Ci gwarancji nie da. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|