![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 17.05.2006
![]() |
Jak utworzyć obraz.
Ponieważ to mój pierwszy post na tym forum pragnę się przywitać i prosić o wyrozumiałość dla nowicjusza.
A oto mój problem, z którym borykam się od pewnego czasu. Jak z plików o tej samej nazwie i rozszerzeniu utworzyć obraz np.ISO taki jak na rysunku. ![]() Dziękuję za ewentualne sugestie. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
w nero zrobisz *.iso - tworzysz now***261; kompilacj***281;, wybiersza wirtualny recorder, i wybierasz zapis *.iso na hdd
|
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
Dzięki za szybką reakcję.
Pozostaje tylko problem jak dodać do obrazu pliki o tej samej nazwie i rozszerzeniu. |
![]() |
![]() |
#4 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
najprostszy spos***243;b to przegranie plik***243;w na hdd i utwozrenie nowj kompilacji, programami do edycji obraz***243;w nie bawi***322;em si***281; bo nie mia***322;em potrzeby
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
![]() Wszystkie potrzebne pliki mam na dysku, a problem pojawia się w momencie dodawania poszczególnych plików ( o tych samych nazwach i rozszerzeniach) do kompilacji. Buntują się wszystkie programy, na których próbowałem, a mianowicie Nero, UltraISO, WinISO. Ale przecież utworzenie takiego obrazu jest chyba możliwe jak zresztą widać na obrazku wyżej. Zatem pytanie JAK? Pozdrawiam. |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 29.10.2004
![]() |
a czasami w ultraiso nie masz ustwione pojemnosc plytki do 600 MB lub tez nie masz pelnej wersji
#7 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
W tym obrazi pliki sa widoczne podwojnie z jednego prostego wzgledu. Spojrz na gwiazdke obok podwojnych plikow, oraz na ikonke plyty przy drzewie katalogow. Obraz zawiera dwa "spisy tresci" - wtrybie ISO (PC) i HFS (MAC). Na liscie plikow widoczne sa te same pliki, poniewaz wyswietla jednoczesnie ISO i HFS. Ot i cala tajemnica...
|
![]() |
![]() |
#8 |
Nowy na forum
![]() |
Dziękuję za dotychczasowe odpowiedzi ale wciąż nie wiem czy na platformie PC i za pomocą jakiego programu można wykreować taki obraz.
Dodam, że obraz pozbawiony "tych charakterystycznych małych plików" na PC nie działa. Natomiast obraz, taki jak na rynunku działa. |
![]() |
![]() |
|
|