![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 09.08.2003
![]() |
Deep Burner
Skoro juz wiemy,ze DeepBurner jest darmowy, legalny itp. i obsluguje Overburning i rozne Burnproofy to ja blagam o odpowiedz jak je wlaczyc!
Albo ten programik wyjatkowo nie lubi mojej palarki albo nie wiem co... w zadnych ocjach nie umiem znalezc tych dwoch wspomnianych funkcji,a podczas gdy chce nagrac nawet 704 mb wyrzuca mi blad,ze za malo miejsca na plytce... i nawet jak zaczne wypalac np.700mb to bufor potrafi spasc do zerka i plytka papa (juz tak 2 razy mialem). Kto wie co z tym fantem poczac??
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 19.06.2003
![]() |
Ja od jakiegoś czasu szukamalternatywy dla Nero z zaawansowanymi opcjami tworzenia kompilacji DataCD & AudioCD, ale jak do tej pory znalazłem tylko Feurio! - ale ono wypala tylko muzę, lbo kopiuje płyty/pali biny
A jakich wy oprócz Nero używacie progsów? PS: Polecam przesiadkę na Linuksa- tam są takie jak K3B, czy GnomeToaster - opcja "Wymuś" powala ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
po co sie bawic w darmoche jak mozna kupic Nero w wersji OEM za 22 zl do wszystkich nagrywarek, dla Litkow za dyche chyba jest
![]()
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 19.06.2003
![]() |
Nie mówiłem tu konkretnie o darmoszce, ale do konkurencyjnej alternatywce pod WinXX
@Y@nkee_PL pwinieneś też docenić progsy free- zapuść Lina i zobacz co potrafi... |
![]() |
![]() |
#5 |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
nie powiem ze sie nie interesuje darmowym softem
![]() nasciagalem kilka takich, ale poki co nie ma okazji i czasu zeby je potestowac no ale co niektorzy sciagna, powiedza zapewne ze nie taki zly, ale.... czegos jednak brakuje ![]()
|
|