![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 03.08.2003
![]() |
![]()
mam od dwóch lat tą nagrywajke i jestem z niej bardzo zadowolony, nie było sytuacji żeby z własnej winy spaliła płytke (kilka razy zdarzyło sie że spaliła, ale to była moja wina bo np. zawiesiłem kompa)
chciałbym ją lekko odmłodzić (zrobić z niej chociarz 24x) czytałem że te nagrywarki nie są podatne na takie przeróbki, jednak czekam na posty osób, które takiej przeróbki dokonały z pozytywnym skutkiem ![]() dzieki z góry za wszystkie odpowiedzi |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
Teac CD-516E na CD-524E ...nie da się
![]() masz przyklejonego FAQ ...w tym temacie ![]()
#3 | |
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
Re: przeróbka Teac516EB
Cytat:
nie moja nagrywarka to teoretycznie nic mi do tego.Ale zapytam, co w ten sposob uzyskasz ile minut na Data, bo audio i tak trzeba wolniej. Mam takiego Teaca i pomimo tego, ze w tzw.miedzyczsie kupilem rowniez liteona i teaca 552e plytki co do ktorych musze miec 500% pewnosc ( nie poprawiac -licze po prezydencku) nagrywam na 516. |
|
![]() |
![]() |
#4 | ||
staruszek
Data rejestracji: 02.06.2001
![]() |
Cytat:
Cytat:
a tak powaznie. po 1. wgrac bios pewnie by i sie dalo ale wtedy mialbys pewnie podstawke po herbate/piwo/cole. po 2. po co ruszac cos co jest dobre. po 3. po co niszczyc taki fajny piecyk (wiem malo zabezpieczen obsluguje ale dziala i robi to do czego zostal stworzony). a jak naprawde kcesz ja odmlodzic to zobacz ile w komputroniku stoi ten piecyk (cennik offline - wczoraj jeszcze byl). sprzedaj go i kup szybsza. pzdrwm Nikita_Bennet
![]() |
|
|