![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 30.10.2001
![]() |
Teac x16 a CloneCD
Mam problem z Teac x16.JeSli ściagam image z prędkością większą niż x8 to image jest z błędami!!!Zaznaczam że są to płytki niezabezpieczone.Kurcze może zmienić nagrywarkę albo już nie wiem co robić.Aha system to WinXP Prof. świeżutki dwudniowy.Z góry dzięki za pomoc
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Forumator
Data rejestracji: 28.02.2002
![]() |
to zapewne wina XP, jak bylo na innym systemie?
#3 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 03.03.2002
![]() |
Dragal na czym pracujesz? ja na biurku mam w2000 Pro
reszta nie wazna po co ludzie instaluja XP jesli nie potrafia go okielznac, ani tez TAKI system (szczegolnie Pro, bo przeciez HE to zupelnie co innego...) nie jest im potrzebny |
![]() |
![]() |
#4 | |
Forumator
Data rejestracji: 26.02.2002
![]() |
Cytat:
Niechciałbym wywoływać jakiejś burzliwej dyskusji ale takowego XP PRO posiadam od stycznia i po dzień dzisiejszy nie spotkałem się z jakimiś poważnymi problemami. System jest bardo stabilny ale też bardzo wymagający. Po zapewnieniu mu odpowiedniej ilości pamięci min.128MB miejsca na dysku i odpowiedniej konfiguracji chodzi jak złoto. Nie mówię że nie posiada błędów bo niema takiego systemu od Billa co by był niezawodny. Wiele czytałem na temat tego systemu i widzę że faktycznie są problemy z restartami po zaistalowaniu modemu HIS czy jakieś inne z SB LIVE! oraz wiele innych pytań na które nie ma odpowiedzi. Moim zdaniem (bez urazy) niewiedza użytkowników powoduje większość problemów. Ważną rzeczą też jest to aby była to finlna wersja systemu "built 2600" a nie jakieś bety czy tryout. |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 03.03.2002
![]() |
osobiscie uwazam systemy rodziny XP (Pro i HE) za godnych nastepcow serii w2000, ktora byla naprawde bardzo udana,
oczywiscie wazne sa wersje finalne, w wypadku XP minimalnie built 2600 (chociaz tak na prawde taki fianlny Final to byl 2603 ;D ) finalna w2000 to built 2195 minimalnie XP HE jest doskonaly na biurko, serfowanie po sieci, gry itd ('przyswajalnosc' win ME na architekturze w2000) Pro do troszke apgrejdowany w2000 Pro, z nielicznymi dodatkami z w2000 Server i po prostu dodatkami XP, ach te kolory... ;D nie wiem czemu uzywac w2000, z lenistwa, wszystko mam ustawione (moze tez dlatego, ze mam 4MB na karcie graficznej, chociaz 388 MB Ram.. wazne jest aby system byl aktualny przez caly czas( te hotfix chekery itd. to BARDZO wazne) co do uzywalnosci XP prze ludzi, to chodzilo mi oto, ze ludziom nie jest to potrzebne, te opjce, system trudny w sumie, oparty na w2000 (czyli takze na NT4) troche wrogi dla ludzi przenoszacych sie z 98 albo ME jest hotfix poprawiajacy bledy co do nagrywania plyt, ale ludzie o tym nie wiedza ;D itd. Taz ma racje, trzeba cos umiec, potrafic utrzymac system i przede wszystkim skonfigurowac ! wiekszosc problemow wynika z niewiedzy i braku checi poznania |
![]() |
![]() |
|
|