![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.08.2002
![]() |
Problem Z Odtworzeniem Nagranej Sesji !!
Witam.
Mam nagrywarkę LG x32 i program NERO 5.5.8.2 pl. Zrzucałem fotki na płytę CD i po otrzymaniu komunikatu o poprawnym zapisie skasowałęm je z twardego dysku. Okazało sięże sesja jest ale danych nie ma!! Próbowałem zamknąć dysk ale mimo że widzi multisesjęnie mogę wybrać sesji do zakończenia. Na płycie widać gołym okiem że jest w 1/3 zapisana. Czy są sposoby, programy aby zamknąć , odzyskać dane z CD!! Co się mogło stać PROSZĘ POMÓŻCIE !!!! Basiek gg : 3582389 e-mail : sebasiek@o2.pl |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Data rejestracji: 17.04.2002
![]() |
Czy dogrywałeś dane do płyty? czy może omyłkowo zrobiłeś nową płyte multisesyjną do istniejącej, zamiast dodać sesję?
#3 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
płyta była czysta (tak mi się przynajmniej wydaje) i stworzyłęm tylko jedną sesją i właśnie do nie j nie mogę sięani dostać anie dograć... |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guru
Data rejestracji: 17.04.2002
![]() |
A jaki to był nosnik?
Jeżeli nie zamknąłeś sesji to cd będzie widoczny tylko w nagrywarce. Jeżeli nie jestes pewien czy tam czegos nie było to zobacz cdr media info w nero. Jeżeli będzie więcej niż 1 sesja to zobacz czy za pomocą Session Selector z WinOnCD da się przełączyć na tą odpwiednią. No właśnie, a może dałeś test zapisu, co? Wówczas też widać na nośniku ślad po wypalaniu (zazwyczaj, zależy to od nagrywarki). Jak dałeś test/symulacje zapisu to porażka ![]()
#5 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
Sesja na BANK nie jest zamknieta !!! Symulacje mam zawsze wylaczoną więc to nie to ?! Spróbujęz winoncd. WIELKIE DZIĘKI ZA CHĘCI !!! Pozdrawiam.. Basiek |
|
![]() |
![]() |
|
|