![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.07.2002
![]() |
Jak wypalić płytę audio z pilków FLAC
Witam,
Jak w temacie ... Chciałbym wypalić sobię taką płytę audio, kiedy próbuję to zrobić przy pomocy NERO /bodajże najnowszej lub przedostatniej wersji/ uzyskuję informację, iż NERO nie obsługuje takiego formatu. Czytałem gdzieś kiedyś, że jest taki specjalny dodatek do NERO, ale chyba działa przy starszych wersjach ... A może jest jakiś inny program, który rozwiąże mój problem? Z góry dzieki za podpowiedzi ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
zapraszam >> tutaj <<
tam masz odpowiednia wtyczke jak i instrukcje gdzie rozpakowac pliki (na dole) ![]()
#3 |
Nowy na forum
![]() |
Wielkie dzięki Y@nkee_PL, problem jednak w tym, że niewiele kumam z tej instrukcji instalacji ... nie ma może jakiś oficjalnych wtyczek, albo wręcz programu do wypalania takich płytek?
|
![]() |
![]() |
#4 |
CDRinfo VIP
![]() |
sciagnij to > http://neroplugins.cd-rw.org/files/nxmyfla.zip
rozpakuj, plik nxMyFLA.dll skopiuj do katalogu (i tu uwaga) C:\Program Files\Ahead\Shared\AudioPlugins w przypadku jesli masz Nero 5 lub do katalogu C:\Program Files\Common Files\Ahead\AudioPlugins jesli masz Nero 6 ![]() odpalasz Nero i juz mozesz wypalic z tych plikow plyte Audio - zalecana predkosc to oczywiscie 12x-16x ![]()
#5 |
Nowy na forum
![]() |
Wszystko ok, tylko ten link coś nie działa ... wyskakuje mi normalna strona www z info o jakimś błędzie w zasysaniu ...
|
![]() |
![]() |
#6 |
CDRinfo VIP
![]() |
dziwne, bo u mnie link dziala jak nalezy
![]() zalaczam do posta ![]()
#7 |
Nowy na forum