![]() |
warto, warto - w sumie wiekszosc z nas w jakis tam sposob 'dostarcza' towar na chlonny przeciez rynek - ja nigdy nic nie sprzedawalem, rzadko kiedy pozyczam - za to jesli mnie ktos poprosi to nagram wszystko - sam chcialbym wiedziec jak to wyglada w przypadku innych
wiec sie nie denerwuj - sfaelock ci nie pomoze jesli to jakies warezy sa (trzeba by bylo z tym troche zachodu jednak) bo mozna sobie w kazdj chwili cracka sciagnac na ktorym nie robilo sie czarodziejskich sztuczek Koliego - a czy warto bo kumpla stracisz przez to |
Cytat:
Kolesie sa ciency nie poradza sobie z najprostzym zabezpieczeniem. Kumpla nie strace, bo wałki mi wykreaca non stop, taki jego charakter, nic sie nie poradzi, zreszta jest bezrobotny to orze jak moze :) Ale umawia sie ze mna ze kupimy cos na spole to ja juz wiem ze on to pchnie dalej w wiekszej ilosci :) dobra to tyle, jak ktos cos ciekawego napisze to odpowiem :) |
Cytat:
Oczywiscie sprzedawalismy tylko programy wlasnej produkcji zadnych PIRATOW:-D |
/||\aster - rzeczywiscie tanio, moze nie za darmo bo sam mowisz ze miales wtedy kupe kasy, ale przystepnie - pamietam byl tu taki los ktory chwalil sie ze gry daje za 20 zeta...
|
Cytat:
BTW też czasem jeszcze gierki qpuje do spółki/ raz ja raz qmpel/ a jak ktoś przyniesie coś / nie ważne co no chyba zę coś fajnego :)/ to sobie zrzucę w celach wyłącznie edukacyjnych ;) a osobikowi zrobię backup / często to już backup backupu :)/ o ile to nie jest disco polo or ich troję / jakieś zasady trzeba mieć 8) / tylko ze gierek które mniwe interesuję to mało jest / a jak mało to i kasę warto wydać na oryginał / a i z muza która lubię / last time próbuję to co mam na kasetach / oryginałach i takich tam gm i takt :)/ skompletować na cd i tu niestety qpa bo nie dośc ze audio są tak drogie to jeszcze tego co szukam to za cholera nie mogę znaleźć / pozdro |
nie - ten post szedl tu mniej wiecej 3 miesiace temu - czyli nosniki byly po 1.2...
|
Cytat:
pozdro |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:20. |