![]() |
Jak nie chcesz pozyczac kolegom plyt to poprostu im nie pozyczaj.
|
Teraz załapałem, jeżeli nie chcesz żeby można było przegrać na inny CD i na twardziela, to najlepiej jest te płyty połamać i wyrzucić na śmietnik.
A jak niby chcesz użytkować te płyty?? |
I bardzo dobrze tak czasami trzeba robić, ja oduczyłem tym pewnego gościa co brał o demnie płytki, miał nagrywarke i chandlował a jak mu nie wyszło z kopiowaniem mojej płyty to wszystko namnie zwalał że ja spaprałem robote więc zaczołem zabespieczać płytki dla niego i naklejałem mu numer cd-ra którego wypaliłem od tej pory mam z nim spokój.
|
Żony, samochodu i płytek się nie pożycza, w końcu są tą rzeczy do których się bardzo przywiązujemy ;-). Nie widzę powodu dla którego muszę pożyczać płytki znajomym, o niby dlaczego, czy tylko po to żeby byli moimi przyjaciółmi??? Za takich przyjaciół serdecznie dziękuje. Co innego jak ktoś na to zasłuży, wtedy robi się taką pożyczke z przyjemnością. Jeśli nie mam racji to niech ktoś mnie do tego przekona.
Pozdrówka dla moich wyrozumiałych przyjaciół, którzy potrafili to zrozumieć. |
Zerowe bezpieczeństwo
Niestety, prawda jest brutalna. Albo nie udostępniać wcale, albo pogodzić się z faktem, że mniejszy lub większy cwaniaczek pozbawi Cię co najmniej korzyści majątkowej.
Pozdro, Kabat. |
Pozdrówka dla moich wyrozumiałych przyjaciół, którzy potrafili to zrozumieć. [/B][/QUOTE]
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:04. |