![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.05.2003
![]() |
![]()
Dnia 25.11.2003 podlaczylem sobie Neostrade (TPSA) i po wejsciu zaraz wywalalo mi jakic blad z uslugami RPC. Dowiedzialem sie ze mam jakiegos WORM'a wic znalazlem sof do wywalenia go i udalo sie potem zaladowalem latke do XP aby ten wirus mi sie nie wplatal ponownie. Nastepnego dnia zassalem NERO6 wgralem i bylo niby ok. kupilem sobie 20 czystych CD i na 20 5 sie nagralo, plyty to HAWK 700MB. W pierwszym momencie pomyslalem ze to wina nowego Nero6 (wczesnij mialem 5.5.9.14 i bylo ok) wiec wgralem znow stare Nero ale i to nie pomoglo dalej CD niby sie nagrywaj ale po wlozeniu do cd-roma nie chca sie odpalac, stwierdzilem ze to wina tych tandetnych plyt. Kuoilem wiec DYSAN'y i nagralem jedna i znow to samo. Wpadlem na pomysl i usunolem XP'ka i znow probuje i QUPA dalej nie dziala.
POMOZCIE BO NIE WIEM CO POCZAC!!!!!!!!!!!!!! Czy to wina tego worma? czy nagruwarka mi padla(tydzien wczesniej nic takiego sie nie dzialo dopiero po podlaczeniu neostrady i zmianie Nero tak sie stalo) nagrywarka to TDK 32.10.40 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|