Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 29.11.2001, 12:08   #1
Godzu
Gość

jak zainstalowac nero 5.5 i clonecd ?

jak zainstaluje nero 5.5.3.0 i cloneCD 5.0 lub 6.11A pod "Winda" 2000 to nero nie wykrywa mi nagrywarki proszac , abym udostepnil DVD/CD-RW dla tego programu lub skontaktowal sie z administratorem (ktorym jestem)aby udostepnil napedy

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 29.11.2001, 12:49   #2
Hawk
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 08.11.2001
Hawk zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Uaktualnij Aspi w windzie(www.windows2002.prv.pl). Co to za ver clonecd ?!!!!!!!!!!!!! (największ jaką widziałem to 3211 ale 5.0, 611A?!!!!!!!!!!).
Stary 30.11.2001, 12:47   #3
Godzu
Gość

jest to Far Stone Virtual Drive 2000 ver 5.0 i ver 6.11A te wersje mam i nie umiem zainstalowac jednoczesnie nero 5.5.5.1 i tego virtuala sroki ze napisalem clona pomyslalem o innym programie ale sprubuje zrobic update aspi ale poradzmi cos na to ...

Stary 30.11.2001, 15:53   #4
Hawk
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 08.11.2001
Hawk zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Poroblem z Virtual cd Polega na tym że tworzy on virtualny cdrom. Trzeba w odpowiedniej kolenjości zainstalować oprogramowanie tzn. albo nero pierwsze albo virtual pierwszy musisz srp.. Pozatym Nero posiada własny wirtual cdrom który działa podobnie (bazuje na image w Nero pliki *.iso) do tego co masz plus kilka innych opcji (możliwość nagrania płyty z image).
Stary 05.12.2001, 15:12   #5
godzu
Gość

Prubowalem na wszyskie mozliwe sposoby ale bez efektu w windowsie 2K problem jest z udostepnianiem napedow , ale mimo wszysko dzieki , sprubuje sie przezuciec na format *.iso bo to kazdzy program obsuguje a format virtual drive jest specyficzny tylko dla tego programu wiec wypada zapomniej o tym programie i calym tym formacie

ale dzieki wielkie za prube pomocy

Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: