![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Gość
|
nie zwiazane z tematem ale help!!!!!!!!!
Nie moge zainstalowac nowej czcionki
Mam prosbe, dot. zainstalowania nowej czcionki. Wchodze w panel sterowania /CZCIONKI/ nastepnie wskazuje na katalog w ktorym jest ta czcionka (chce pobrac ja z plytki Corela) i w oknie "CZCIONKI" nie ma opcji "zainstaluj nowa czcionke", ani opcji "usun czcionke?" pracuje na sys 98SE. Recznie wkopoiwalam ta czionke do katalogu systemowego, ale Corel czy Word nie widzi jej. Prosze o pomoc, bede wdzieczna za podpowiedz Z gory thnx, beti (rzucilam temat na off topic ale nikt nie odpowiada stad jestem tutaj) |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Forumator
Data rejestracji: 07.12.2000
![]() |
6
napisz jaka to czcionka to spróbuje u siebie zainstalować i jak sie udaa to Ci pomogę pozdro 6
#3 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 02.11.2000
![]() |
Czy w panelu sterowania-czcionki, NIE MA opcji "Zainstaluj nową czcionkę" czy jest nieaktywna?
#4 |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Panel sterowania-czcionki-menu plik-zainstaluj nowa czcionke.
Taka kolejnosc i wszystko powinno byc ok. |
![]() |
![]() |
#5 | |
Gość
|
Cytat:
Problem w tym ze N I E M A O P C J I "Zainstaluj nową czcionkę". Sprawdzalam dzis w pracy i takowa opcja jest, a na moim kompie nie ma. Pracuje na tym samym systemie. Pewnie u mnie jest cos pokopane. Słyszalam kiedys gdzies ze jest jakis programik do instalacji czcionek ale nie mam pojecia jak sie nazywa i gdzie go szukac. Czcionka nazywa sie - Stopn.ttf. Boje sie reinstalowac system poki chodzi jako tako. Czy byloby jakies inne wyjscie?. Bede wdzieczna za podpowiedz Pozdrawiam, beti |
|
![]() |
#6 |
Bywalec
Data rejestracji: 03.10.2001
![]() |
Masz katalog c:\windows\fonts? Skopiuj tam swojego ttf-a i już. Co najwyżej trzeba zrestartować potem okna.
Jakby to nie zadziałało... no cóż... proponuję zainstalować Windows od nowa... ten system wymaga reinstalacji średnio raz na miesiąc.. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|