![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 21.07.2005
![]() |
![]()
Witam!
Niebardzo wiedziałem gdzie ten temat umieścić i umieściłem go tutaj. Jakim programem można zgrać obraz z karty TV na format RMVB? Zależy mi na tym ponieważ format RMVB zajmuje połowe mniej miejsca od avi. Pozdro! |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Lite-ON 1693S
Data rejestracji: 26.09.2003
![]() |
Awykonalne. Chyba ze znajdziesz kodek kompresujacy do RMVB zgodny z DirectShow lub VfW, wtedy nie bedzie problemu.
Nie mozna po prostu najpierw do jakiegos bezstratnego Huffyuva, a pozniej w aplikacji zewnetrznej do RMVB? Zreszta ten format jest do niczego, wiec nie widze sensu w nim kompresowac - ale to tylko (zreszta nie tylko) moje zdanie.
"Want a vision of the future, Winston? Imagine a boot stamping on a human face." (George Orwell, "1984") "And these children that you spit on, as they try to change their world" (David Bowie, "Changes") "Vinyls rock the world of music. And don't try to argue." (?) Powyższy podpis posiada homologację forum.cdrinfo.pl |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 28.06.2005
![]() |
MI odpowiada ten format dlatego iz nie mam szybkiego transferu i filmy przez co 2/3 razy szybciej mi ciagnie a jakosc jest taka sama
popieram zeby sciagal w tym formacie dlatego iz z karty ciagnie strasznie duzo wazace pliki a przez rmbv jest 2/3 razy mniej wagi |
![]() |
![]() |
#4 | |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |