![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
Co sądzicie o nagrywarce Hewlett Packard 16x?
Chciałem sie zapytac co sadzicie o nagrywarce Hewlett Packard 16x....
Mój kumpel ją ma i sie chciałem coś mniej wiecej oniej dowiedziec ?? |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Bywalec
Data rejestracji: 05.03.2002
![]() |
nie wiem nie używałem, ale dziwie się twojemu koledze, na rynku jest mnóstwo nagrywarek bardziej renomowanych producentów a HP wkłada bebechy chyba Sanyo
![]()
#3 |
Forumator
Data rejestracji: 28.02.2002
![]() |
Propnuje dowiedziec sie czegos na temat innych, lepszych nagrywarek
#4 |
Bywalec
Data rejestracji: 05.03.2002
![]() |
dragal najlepiej LG co nie?
![]()
#5 |
Forumator
![]() |
![]() ![]() ![]()
#6 |
Forumator
Data rejestracji: 07.12.2000
![]() |
HP niech lepiej zostanie przy produkcji drukarek..bo te faktycznie są niezłe...i lepiej im wychodzą
|
![]() |
![]() |
#7 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 03.03.2002
![]() |
HP jako firma produkuje nagrywary conajmniej dobre
kolega ma 12x i jest bardzo zadowolony ja osobiscie mam takze HP, tyle ze na USB, i jeszcze zadnej, ZADNEJ plytki mi nie przepalila, a wypalam ich setki miesiecznie na pewno nie kupuj LG, teraz LG ma co drugi uzytkownik, a sam widziesz ile postow jest na temat LG, ze costam nie dziala, ze UDMA nie mozna wlaczyc... jesli chcesz naprawde dobry sprzet do kup Plextora (ale wiem... LG i tak lepsze...) |
![]() |
![]() |
#8 |
Forumator
Data rejestracji: 07.12.2000
![]() |
szczerze powód posiadania przez dużą ilość osob LGka dopatruje sie w dobrej startegii marketingowej LG dobrze siedzi na naszym rynku i jeszcze ta cena zresztą nagrywarki LG'ka są coraz bardziej dobracowywane i moze niedługo obalą mit o ich nietrwałości i zawodności i możliwości...a HP aby znaleć w cenniku muszę dobrze poszukać ot dlaczego jest tak mało właścicieli HP zresztą mam okazje sie przekonać o jej możliwościach bo akurat mam dostęp do 8ki HP a jej możliwości są b. bardzo uboge choćby przez brak overburningu
|
![]() |
![]() |
#9 |
Wyjadacz ;)
![]() |
no ubogie... w koncu to 8, czyli juz troche ma
![]() przyklad z zycia: wczoraj koles przyniosl do mnie plytke, chyba Boba Marleya (hold rege i trawie !!!!) i byla ona straszliwie porysowana.. no na max... przynosi ja i daje mi do skopiowania, bo wlasnie wraca od kogos innego i LG (nie wiem jaki...) sobie nie poradzila z porysowana plytka; (nie wiem, moze koles nie umial tego robic, twirdzil ze robil tak samo jak ja, tzn by CloneCD) tak sie spojrzalem i oczywiscie wyraz niecheci i wstretu zagoscil na mojej twarzy, przeciez to piractwo ![]() odpalilem CloneCD, kliknalem 'szybkie omijanie blednych sektorow' i... kopia idealna, na wiezy te oryginalna da sie puszczac ale sa charatkerystyczne dla zarysowan skrecze ![]() kopiowalem na HP CD Writer+ 1.0f |
![]() |
![]() |
#10 |
Wyjadacz ;)
![]() |
HP CD Writer+ 8200 series (model 8250i) 1.0f USB
|
![]() |
![]() |
#11 |
Forumator
![]() |
spojrz cz na testy LG i zobacz jak radzi sobie z korekcja bledow. Kolej na pewno nie umial tego skopiowac, LG RULEZ
|
|