![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
Co sądzicie o nagrywarce Hewlett Packard 16x?
Chciałem sie zapytac co sadzicie o nagrywarce Hewlett Packard 16x....
Mój kumpel ją ma i sie chciałem coś mniej wiecej oniej dowiedziec ?? |
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 05.03.2002
![]() |
nie wiem nie używałem, ale dziwie się twojemu koledze, na rynku jest mnóstwo nagrywarek bardziej renomowanych producentów a HP wkłada bebechy chyba Sanyo
|
|
|
#3 |
|
Forumator
Data rejestracji: 28.02.2002
![]() |
Propnuje dowiedziec sie czegos na temat innych, lepszych nagrywarek
|
|
#4 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 05.03.2002
![]() |
dragal najlepiej LG co nie?
|
|
|
#5 |
|
Forumator
![]() |
przeciez tego nie napisalem, choc LG RULEZ
|
|
#6 |
|
Forumator
Data rejestracji: 07.12.2000
![]() |
HP niech lepiej zostanie przy produkcji drukarek..bo te faktycznie są niezłe...i lepiej im wychodzą
|
|
|
|
|
#7 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 03.03.2002
![]() |
HP jako firma produkuje nagrywary conajmniej dobre
kolega ma 12x i jest bardzo zadowolony ja osobiscie mam takze HP, tyle ze na USB, i jeszcze zadnej, ZADNEJ plytki mi nie przepalila, a wypalam ich setki miesiecznie na pewno nie kupuj LG, teraz LG ma co drugi uzytkownik, a sam widziesz ile postow jest na temat LG, ze costam nie dziala, ze UDMA nie mozna wlaczyc... jesli chcesz naprawde dobry sprzet do kup Plextora (ale wiem... LG i tak lepsze...) |
|
|
|
|
#8 |
|
Forumator
Data rejestracji: 07.12.2000
![]() |
szczerze powód posiadania przez dużą ilość osob LGka dopatruje sie w dobrej startegii marketingowej LG dobrze siedzi na naszym rynku i jeszcze ta cena zresztą nagrywarki LG'ka są coraz bardziej dobracowywane i moze niedługo obalą mit o ich nietrwałości i zawodności i możliwości...a HP aby znaleć w cenniku muszę dobrze poszukać ot dlaczego jest tak mało właścicieli HP zresztą mam okazje sie przekonać o jej możliwościach bo akurat mam dostęp do 8ki HP a jej możliwości są b. bardzo uboge choćby przez brak overburningu
|
|
|
|
|
#9 |
|
Wyjadacz ;)
![]() |
no ubogie... w koncu to 8, czyli juz troche ma
![]() przyklad z zycia: wczoraj koles przyniosl do mnie plytke, chyba Boba Marleya (hold rege i trawie !!!!) i byla ona straszliwie porysowana.. no na max... przynosi ja i daje mi do skopiowania, bo wlasnie wraca od kogos innego i LG (nie wiem jaki...) sobie nie poradzila z porysowana plytka; (nie wiem, moze koles nie umial tego robic, twirdzil ze robil tak samo jak ja, tzn by CloneCD) tak sie spojrzalem i oczywiscie wyraz niecheci i wstretu zagoscil na mojej twarzy, przeciez to piractwo FEEEE,odpalilem CloneCD, kliknalem 'szybkie omijanie blednych sektorow' i... kopia idealna, na wiezy te oryginalna da sie puszczac ale sa charatkerystyczne dla zarysowan skrecze ![]() kopiowalem na HP CD Writer+ 1.0f |
|
|
|
|
#10 |
|
Wyjadacz ;)
![]() |
HP CD Writer+ 8200 series (model 8250i) 1.0f USB
|
|
|
|
|
#11 |
|
Forumator
![]() |
spojrz cz na testy LG i zobacz jak radzi sobie z korekcja bledow. Kolej na pewno nie umial tego skopiowac, LG RULEZ
![]() |
|
|