Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta
 
Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 18.12.2002, 00:52   #1
userek2120
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 18.12.2002
Posty: 16
userek2120 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Talking jak zmienic bios w nagrywarce :D

a wiec tak ... nagrywarka stara jak swiat philips CDD3600
bios chyba 2.0 bo nie nagrywa 700 mb .. tylko 650 ...

znalazlem na stronie : http://www.cdr.cz/rekordery/philips/CDD3600.htm
nowy bios w ktorym podobno wypala .. 700 ...

jak zamienic bios zeby niczego nie sp* .. i co zrobic jesli to nie wypali .. jak przywrocic stary bios ... i takie tam )

ps. moglibyscie sprawdzic tamten link i czy to to czego szukam ... jestem zupelnie zielony ... a nagrywarke dostalem .. i chcialbym s niej zrobic uzytek .. bo na 650 mi sie filmy nie mieszcza DDDDD

pomocy ... blagam
userek2120 jest offline  

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 18.12.2002, 01:01   #2
ZiP
Wyjadacz
 
Data rejestracji: 09.05.2002
Posty: 1,740
ZiP zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Przecież to jest takie proste
Masz tam programik FlashTool, którym przeprowadzisz upgrade z poziomu Windows:
http://www.cdr.cz/rekordery/philips/...astool200f.zip
__________________
Jeżeli mój post Ci pomógł - nie zapomnij o reputacji, przynajmniej będę wiedział, że ktoś czyta moje wypociny i nie produkuję się tu na próżno.
ZiP jest offline  
Stary 18.12.2002, 01:49   #3
userek2120
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 18.12.2002
Posty: 16
userek2120 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
in order to be able to flash the drive to new firmvare , adaptec's
Aspi needs to be installed first ...

yyy co to jest ?))00

ps. win 2000 sp3
userek2120 jest offline  
Stary 18.12.2002, 02:03   #4
+++LeWaP+++
Guru
 
Avatar użytkownika +++LeWaP+++
 
Data rejestracji: 17.04.2002
Lokalizacja: Kłodzko
Posty: 2,534
+++LeWaP+++ zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
sterwoniki aspi - czyli advanced scsi port interface, programowy sterownik scsi

wejdź na cdrinfo.pl do działu pliki i w szukaj wpisz ASPI... poczytaj, ściągnij, zainstaluj...


zip już pewnie śpi
__________________
lewap3@tlen.pl
+++LeWaP+++ jest offline  
Stary 18.12.2002, 11:43   #5
userek2120
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 18.12.2002
Posty: 16
userek2120 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
poczytalem i zainstalowalem ...

kiedy juz dochodzi do zamiany : Sent ASPI Error

w trybie awaryjnym pisze ze najpierw trzeba zainstalwoac aspi ..
heh bo nie wczytyuje tego :/

juz nie wiem co robic
userek2120 jest offline  
Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone

Teleport


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:13.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.