![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
![]()
Mam TEAC CD-W54E kupionego z drugiej reki. Nie mialem z nim problemow, dopoki niedawno nie probowalem zapisac nim CDRW 700MB. Nero wywalil komunikat ze nagrywarka nie obsluguje nosnika. Pomyslalem sobie ze trudno, wszak sprzet nowy juz nie jest. Ale wszystkie moje CDRW (stare 650MB 1x-4x) sa juz malo wiarygodne, na kazdym nagrywalem po kilkanascie-kilkadziesiat razy, jeden juz padl. Poszedlem wiec kupic nowe. Nie bylo latwo dostac CDRW 650 MB, ale w koncu w ktoryms z kolei sklepie byl LiteOn 650MB 4x-12x. Niestety dostaje ten sam komunikat. Specem od nagrywania nie jestem. Czy da sie cos na to poradzic ? Nie stac mnie na nowa nagrywarke, CDRW sa mi potrzebne do pracy, jak czegos z tym nie zrobie to mam prze...chlapane
![]() Z gory dziekuje za wszelka pomoc.
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
Nie znam sie na TEAC-ach:-D ale podejzewam, ze nie obsluguje plyt CDRW Multispeed! Musisz miec plyty CDRW1x2x4x!
Ale to tylko moje przypuszczenia ![]() |
![]() |
#3 | |
WeldMaster
Data rejestracji: 16.08.2001
![]() |
Cytat:
PS: Ale tak na marginesie to nawet nie chodzi tutaj o multi speed a napewno gryzie sie to HIGH DENSITY!!! Ostatnio zmieniany przez lopus : 25.09.2002 o godz. 22:13 |
|
![]() |
![]() |
|
|