![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Gość
|
ZNÓW 32X LITEONE CZY LG LUB INNA DO 550
NIE WIEM KTÓRY SPRZĘT WYBRAĆ LITON JEST PODOBNO LEPSZĄ MARKĄ OD LG , ALE TEN 2 MB BUFOR .
LG MA 8 MB ALE NIE WYKRYWA NOŚNIKA . POMÓŻCIE LUDZIE JAKO SPECE , BO JA JUZ ZUPEŁNIE ZGŁUPŁEM W TYM GĄSZCZU DANYCH |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
uzyj search i popatrz ile jest postow o temacie wyboru nagrywarki
nikt ci nie pomoze musisz sam zdecydowac po potem mozesz psioczyc na kogos na forum a tak to tylko na siebie
![]() |
#3 | |
Jacoob Member
Data rejestracji: 31.08.2001
![]() |
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Forumator
Data rejestracji: 28.02.2002
![]() |
mozesz na mnie pozniej psioczyc, ale polecam Tobie LG32x, to naprawde dobry sprzet, nie bede rozpisywal sie o zaletach czy wadach wszystko jest w testach, a posty to glownie sprzeczka o wyzszosci swiat bozego narodzenia nad swietami wielkiej nocy.
A i tak LG R U L E Z
#5 |
Jacoob Member
Data rejestracji: 31.08.2001
![]() |
Dragal dobrz mówi poczytaj testy.
![]() ![]() P.S. liteon 2 lata gwarancji Pozdrowienia |
![]() |
![]() |
#6 |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
![]() |
zerknij na faqa
http://www.cdrinfo.pl/software/stronafaqid.php3?id=2071234528
![]() |
#7 |
Bywalec
Data rejestracji: 06.03.2002
![]() |
eee te 8 mb buforu to marketingowy szpan i nic wiecej 2 mb wystarcza w zupelnosci no chyba ze nagrywac chcesz na kompie z pio4 albo ata33 ale wtedy to z kolei nie ta nagrywarka na taki sprzet
![]() Liteon robi dobre nagrywajki ale i lg ostatnio sie poprawilo (podobno ![]() wiec ja ci nie pomoge jedyne co moge powiedziec to nie nabieraj sie na te szpanyw stylu 8mb bufor bo taki bufor to potrzebny byl w czasach bez systemow burnproof justlink a teraz w zupelnosci wystarczy 2 mb a pewnie wystarczyl by i 1 to tak jak z gforce2 mx 400 64 mb prawda ze brzmi ladnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 14.03.2002
![]() |
polecam ci LiteON ale jeśli masz kasę to lepiej dołóż i kup TDK 32/10/40
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 07.06.2001
![]() |
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#10 | |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
![]() |
Cytat:
![]() ![]() konczac ten przydlugi wywod dziekuje za wodke ale wlasnie zlopie zywca i zamiast uczyc sie biochemii siedze tu na forum so it must be love ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Bywalec
Data rejestracji: 14.11.2001
![]() |
A i tak LG szajs
Teac Rulez! |
![]() |
![]() |
#12 |
Gość
|
A ja to widze tak:
Jak kupisz spawarke i bedziesz ja meczyl, to i tak kiedys siadzie. Jak ci sie spieszy to kup 32x jak nie to 24x i tez starczy. Patrz na gwarancje. LITEOn ma 2 lata.....wiec jak padnie to nie ma problemu. A bufor.....eee tam teraz to juz nie ma tak duzego znaczenia jak kiedys. Spojrz na dzial z radami w wyborze nagrywarki. Jezeli jakas spelnia najwiecej wymagan, to bierz ja. |
![]() |
#13 |
Bywalec
Data rejestracji: 17.03.2002
![]() |
Osobiście sprawdzałem i LG z uporem maniaka stosuje tryb PIO4 w swoich najnowszych, a nie ATA33 jak większość i dlatego przy tej prędkości jest bufor 8 MB. Ja kupiłem ostatnio Ricoh x24x10x40 za 495 zł w wersji BOX w sklepie we Wrocku i jestem zadowolony.
Ale uwaga MediaMark zrobił promocję do końca marca! TDK x32x10x40 za 555 zł !!! w wersji BOX !!! |
![]() |
![]() |
|
|