![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Indywidualista
Data rejestracji: 16.08.2002
![]() |
Tanio i Dobrze ... [crash test!!!]
Witam :cool:
Tak więc zastanawiam się aktualnie nad jakaś innowacją, jeśli chodzi o nosniki ... Nagrywam na Platinium'ach już bardzo długo i bardzo dobrze ona działają, ale chciałbym 'popróbować' innych płyt ![]() Tak więc polecacie coś dobrego w stosunku cena/jakość ![]() P.S. Za Platinium 700MB Pack(10) Slim płacę w Warszawie 13zł!
[ Miłego dnia. Matteo (You have to see it for yourself ...) /// [ ASUS A8N-SLI DEL nF4 | AMD Athlon64 3200+ | 2GB GEIL RAM | GF Gainward 6600GT | WindowsXP (SP2) /// [ DVDRW LG SuperMulti 16x | CDRW Lite-On 40x | Samsung SpinPoint 250GB SATA | LG StudioWorks 700S /// |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Witam !
Ja ostatnio wypaliłem pudełko / 10 sztuk / Akossów - wszystkie poszły bez najmniejszego problemu, mozesz spróbowac takze zmiezyć sie z ESPERANZa. PS: Kupiłem Pudełki VERBATIM Pastel i sie na nich przejechałem !!! |
![]() |
![]() |
#3 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() |
JA na Platinum sie jeszcze nie przejechalem. Te starsze modele max x16 troszke zzolkly z gory, ale czytaja sie bezproblemowo, natomiast z nowszymi juz zadnych problemow nie ma. co do esperanz okolo 1.5 rocznych to pojawily sie jakies jakby "wrzerki" na ich gornej powierzchni, ale plytka jest czytana ale wolniej. Oprocz Platinum uzuwam tez Princo (0.90 z patyka). Tez zadnych problemow nie mam z zapisem i odzczytem, ale ich powierzchnia szybko zolknie.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
spróbować można wszystkie
![]()
#5 |
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
witam
polecam Princo we Wrocku na gieldzie wszystkie piraty wypalone sa na Princo ![]() zdaje mi sie ze to swiadczy o niezawodnosci tych nosnikow ![]() cena 1zl ze szpindla (dobrze napisalem?)
#6 |
Guru
Zlotowicz
![]() |
Witam !
Powiem tak - kupuj wszystko oprócz płyt o nazwie HIT - za chiny ludowe nie moge na nich nic nagrac ! Total (S)Hit ! |
![]() |
![]() |
#7 |
Capo di tutti capi
![]() |
moze kupiles je w tym "wspanialym" hipermarkecie HIT
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#8 | |
Guru
Zlotowicz
![]() |
Cytat:
tego gówna w Łodzi nie ma - i bardzo dobrze - a te płyty miałem przez przypadek ktoś mi dał za nagranie czegoś A skąd je miał - nie wiem ! A co do tych 2PLN - to trzeba było wziąsc wózek !!! |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Capo di tutti capi
![]() |
a jak bym go wsadzil do Fiata 126?
#11 | |
Guru
Zlotowicz
![]() |
Cytat:
Na dach na dach ! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#12 |
Indywidualista
Data rejestracji: 16.08.2002
![]() |
![]()
Ufffffff ... :cool:
Tak więc spróbuje Akoss'ów i Esperanzę ![]() Wie ktoś jakie są ceny tych płyt na giełdzie w Wawie ![]() P.S. Ostatnio jak byłem w Łodzi to widziałem w sklepie płytki HIT ![]()
[ Miłego dnia. Matteo (You have to see it for yourself ...) /// [ ASUS A8N-SLI DEL nF4 | AMD Athlon64 3200+ | 2GB GEIL RAM | GF Gainward 6600GT | WindowsXP (SP2) /// [ DVDRW LG SuperMulti 16x | CDRW Lite-On 40x | Samsung SpinPoint 250GB SATA | LG StudioWorks 700S /// |
![]() |
![]() |
#13 | |
Guru
Zlotowicz
![]() |
Cytat:
Gdzie !!!!!!! napisze petycje zeby te bude zamkneli !!!! |
|
![]() |
![]() |
#14 |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
to ja doleje oliwy go ognia twierdzeniem, ze prawie kazda plyta pali sie OK - jedne szybciej inne wolniej ale niemal wszystko da sie nagrac
za to jaja sa pozniej ... mam ja sobie taka esprezane z dawnych lat z indeksem x12 i soczysto zielonym paskiem - ma moze z rok i juz nie da sie odczytac sporej czesci danych na niej nagranych jednym slowem szmelc nie wiem czy warto oszczedzac na tanich plytach PS ostatnio nagrywam tylko na czarnych esperanzach i verbatimach ze kolka - zobaczymy co z tego wyjdzie ...
#15 | |
Team Member
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 18.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Ja obecnie dorwalem takie cos jak eProformance. Poki co z ok 40 nie spalilem zadnej a jak bedzie z danymi na nich to czas pokaze ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|