![]() |
Cytat:
|
Re: Re: Re: Re: Re: Jaką kupić nagryware ?!?
Cytat:
niezaleznie od tego co napisal nie powinienes byl podskakiwac i kopac - a TDK= LiteOn wiec troche glupoty gadasz - Sid the Rat |
Re: Re: Re: Re: Jaką kupić nagryware ?!?
Cytat:
|
Re: Re: Re: Jaką kupić nagryware ?!?
Cytat:
|
Sorry ze pisze dopiero teraz!! ;p
Powiem krotko - LiteOn - najlepiej 40x ale juz praktycznie nie ma szans zebys je dostal, takze bierz 48x12x48 Jesli masz kase to mozesz wziac TDK 48x24x48 lub Asusa 52x24x52 Jak cos kupisz to daj znac co!! Tymczasem :3msie: |
Re: Re: Jaką kupić nagryware ?!?
Cytat:
|
Zacząłeś drażniący temat. A tak przy okazji weź Teac'a.
|
Re: Re: Jaką kupić nagryware ?!?
Cytat:
A TDK to Liteon :D Wiec lepiej Liteona bo tanszy na chyba ze chcesz miec niebieska tacke :D Pozdrawiam |
Re: Jaką kupić nagryware ?!?
Cytat:
kup sobie tdk cyclone albo plextoraa za 500 zeta tdk kupisz za 400 polecam jednak tdk ma pierwsze miejsce w kś |
Cytat:
|
heh - tobie to dobrze - ja z racji funkcji powinienem czytac wszystkie posty - nawet tak mizerne merytorycznie jak te kolegi rybasa...
|
Cytat:
Zreszta skoro po wgraniu firmware od Liteona taki TDK radosne zglasza sie jako liteon i dziala bez zarzutu to jak to wytlumaczysz? Widze ze wiedze o sprzecie masz bardzo niewielka a duzo sie wymadrzasz - wiesz dlaczego dzwon glosny? bo w srodku pusty... PS Mozesz sie zalozyc ze jesli sprzet jast technicznie slaby to zaden firmware cudu nie dokona. ---------------------------------- Dopiero doczytalem caly watek i widze ze zupelnie niepotrzebnie sie wtracilem. Kasowac juz postu nie bede skoro sie pojawil - za to u mnie ten pan laduje w tym samym 'pomieszczeniu' co paru innych osobnikow (czytaj Travis, Helpman ), ktore zowie sie 'IGNOR' bo i nie ma co dyskutowac z kims kto na poparcie swoich tez nie daje zadnych argumentow... |
Cytat:
|
Ja bym radził kupić LG GCE 8320B (niejest to najnowszy model lecz jest extra) mam go od 7 miechów i jest dobry i bardzo tani a jeżeli zależy ci na nowszym modelu to: Lg 48x lub 52x (najlepiej 48x)
|
Cytat:
HEHEHE ^_^ :D ^_^ :D ^_^ dobre. Kolego rybas uwiez ze te "plakaciki" sa potrzebne, jak posiedzisz troche na tym forum to zobaczysz o co ludzie pytaja i sie przekonasz, ze zmiana zworki z "slave" na "master" to czarna magia (w koncu nie kazdy jest specem od kompow). Pozdrawiam i zycze wiecej argumentow (za i przeciw przeciez chcemy obiektywnej opinii.|| ) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:45. |