![]() |
Ale realia polskiego rynku to raczej do kopiowania plyt juz zlamanych
|
proponuje zerknac na faqa
http://www.cdrinfo.pl/software/stronafaqid.php3?id=2071234528 |
a LITEON-a kosztuje ok 520 a jest podobno za.....sty
|
ja mam LG i jestem zadowolony (no może poza jedną rzeczą- minimalny zapis wynosi 8x)
|
Proponuję TDK CyClone 32/10/40 - robi wrarzenie!!!!!!!
|
Aha i jeszcze jedno targa wszystkie zabezpieczenia ale odczyt z SafeDisk2.0 troche długo trybi(settlersIV-SD2 ok.3h). Pozatym miazga cena ok. 600 złociszy
|
LiteOn 32123S
po pierwsze 2 lata gwarancji po drugie nagrywa cdrw x12 po trzecie kopiuje wszystko po czwarte LiteOn 24103S bo podobno po nagraniu "zhaczonego" biosu zamienia sie w LiteOn 32123S ;-) |
Cytat:
Teac Górą! |
LITEON RULEZ......za te dwa lata gwarancji szczegolnie......a ten zhaczykowany bios to ja bym sobie podarowal.......chociaz pogrzebac sobie troche nie zaszkodzi ;D
|
:) Gramofony RULEZ :) odtwarzają płyty winylowe :)
Pozdrowienia |
Cytat:
u mnie tez sa dwa obozy : zwolennicy TEACa ( poprzednio tez mialem) i LG...... Niech moc bedzie z nami ktorzy maja LG |
Sorki ale przesadziłem z tymi 3 godzinami bo mnie clone zmylił(pokazywał mi tak na początku). Później się do tego przysiadłem to fatycznie poszło w 50 minut.
|
Cytat:
I magnetofony szpulowe. Odtwarzają SZPULE |
polecam PATEFON - odtwarza ścieżki audio bez kompresji stratnej , nie wymaga wzmacniacza,kolumn , nie potrzebuje energii elekrycznej - słowem w kategorii economy - PATEFON na korbę RULEZ
32:10:40 32 minuty kręcenia korbą 10 minut słuchania 40 minut odpoczynku no i wygląd mają czadowy :) |
Ja mam LG 16x 10x 40x i jestem bardzo zadowolony!!! Ja bym kupil 16 zamiast 32 po pierwsze ze tansz ok 400zl a po drugie wszystkie zabezpieczenia kopiuje ;-)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:19. |