Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 18.11.2002, 13:43   #1
ampel
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 18.11.2002
ampel zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Jaka nagrywarka

Witam !
Mam do was male pytanie czy jest ktos kto moze mi powiedziec/doradzic jaka nagrywarka jest najbardziej popularna -mysle o jakosci w przegrywaniu muzyki.Mialem juz dwa lite on ale to pszuje sie i nie czyta starych CD slyszalem ze TdK to rowniez lite on
wiec nic juz nie wiem moze LG albo Plextora cccccopomozcie bo naprawde nie wiem co kupic
ampel jest offline  
Stary 18.11.2002, 14:02   #2
grzeniu
XV1100
Zlotowicz

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Teac lub plextor, kolejnosc dowolna - obydwie dobre, roznia sie cena. Tylko nie LG!
Stary 18.11.2002, 14:11   #3
Wrześni@k
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 13.10.2002
Wrześni@k zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
fakt LG to chłąm ale dlaczego tak buźnisz na Lteony i nie wiem kto ci tkaich bzdur wogóle naopowiadał.
Wrześni@k jest offline  
Stary 18.11.2002, 14:51   #4
chester
P.I.M.P.

Data rejestracji: 14.05.2002
chester zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Wrześni@k napisa***322;(a)
fakt LG to chłąm ale dlaczego tak buźnisz na Lteony i nie wiem kto ci tkaich bzdur wogóle naopowiadał.
Co ty masz do litkow?? Przeciez one sa bardzo dobre.Sam mam i ciesze sie z tego.Mysle ze do jakosci Plextora jeszcze mu troche brakuje ale wedlug mnie sa to bardzo dobre nagrywarki.Co do lg to zgadzam sie z wami zupelnie.To jest chlam.
www.ajax.dmf.pl
chester jest offline  
Stary 18.11.2002, 15:01   #5
para
Guru

para niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Głównie nagrywam muzykę i niezauważyłem jakichś różnic między nagrywarkami do tej pory nagrywałem na HP8100, HP9110, Yamaha 4/4/16
teraz nagrywam na Sony 16/10/40 (CRX 195). Nagrywam muzykę na 4 prędkości.

Pozdrawiam
para jest offline  
Stary 18.11.2002, 20:16   #6
ampel
Stały bywalec ;)

ampel zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Witam ponownie!
serdecznie dziekuje za podiecie tematu ,a teraz mysle ze winny jestem pare wyjasnien co do Lite on ,a wiec posiadalem dwie sztuki 40x i 48x a muj kolega (ktory mnie do nich namowil) posiadal kolejno kazdy model poczawszy od 12x , ktory moim zdaniem i jego byl najbardziej pozadny.model 32x i 40x byl juz u naprawy ,ktora notabene trwa 14 dni lekko.A ja ? no coz mialem wiecej sczescia bo padl mi tylko model 40x ktory dzieki uprzejmosci sprzedawcy wymienilem na 48x .Ten nieczytal moich 2 i 4 krotnych CDRW firm:Intenso oraz Ricoch.A zeby nagrac mp3 z szybkoscia 4x to mozna bylo sobie wybic z glowy ,malo tego wszystkie CD muzyczne mozna bylo odgrywac tylko na normalnym Cd playerze w samochodzie czy w DVD mozna bylo zapomniec ,a bylo to mozliwe kiedy nagrywalem je za pomoca starej 12x Plextora po za tym
to bardzo cicha nagrywarka ktora dobrze czyta -kopiuje gry .Przepraszam jesli kogos urazilem nie mam takiego zamiaru chodzi tylko opubliczna debate ktoa nagrywarka jest waszym zdaniem najleprza.
Pozdrawiam
Ampel
ampel jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: