![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 07.05.2002
![]() |
Flushing buffers... etc
Witam wszystkich!
Jestem tu pierwszy raz, a co za tym idzie mam problem ![]() / Writing Session 1 image file... Writing to CD failed, HARDWARE ERROR: TRACK FOLLOWING ERROR (4:0x09:0x00) Flushing buffers... Duration of operation: 00:01:35 Writing to YAMAHA CRW8824S failed! / Dodam że zdażyło się to pierwszy raz od kąd mam te Yamahe czyli jakieś 2 lata... Ścieżka nagrywana była z obrazu płyty. Czy przyczyną tego mogła być praca w FotoSzopie na dużych plikach? Moja konfiguracja: abit VH6 win98se 394mb ram C800MHz HDD BIV 40Gb Byłbym wdzięczny za... próby wytłumaczenia tego zajścia ![]()
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 06.03.2001
![]() |
A nagrywales juz cos na tej samej wersji Clona? Bo AFAIK to clone ma takie dziwne zabezpieczenia anty-crackowe ze niby sie rejestruje ale potem plytki pali. No chyba ze masz oryginal, wtedy to rozwiazanie odpada.
#3 |
Nowy na forum
![]() |
hmmm ale w sumie pierwszy raz takie coś zrobił, BTW to jest archaiczna versja 2831
![]()
#4 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 06.03.2001
![]() |
Witam,
no to nie wiem, mi ostatnio tez pierwszy (i jak na razie ostatni) raz cos takiego clon pokazal. Ale ze akurat zmienialem wersje to pomyslalem wlasnie ze na pechowego seriala trafilem. Bede musial jeszcze na RW troche potestowac zanim zaczne na nim dzialac "produkcyjnie" ![]()
#5 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 01.05.2002
![]() |
Podejrzewam, ze to wina pracy pod Photoshop-em. Nagrywarka chyba nie ma Burn-Proof-a ? Flushing Buffers - to po prostu opróżnianie bufora ...
|
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
![]() |
Jak kupowałem tę nagrywarke to burn proof'a jeszcze nie było w sprzedaży
![]() Tak się zastanawiam nad tym 'track fallowing error', nie wiem czy to błąd w obrazie płyty czy błąd na czystym CD... bo w końcu po to jest SCSI żeby się nie ograniczać z pracą na kompie ![]() ![]() ![]() ![]()
#7 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 03.02.2002
![]() |
Kiedys mialem LG x4 z biosem od x8 i na niektorych nosnikach (np. zielona esperanza) wywalalo mi ten blad
|
![]() |
![]() |
|
|