![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.09.2003
![]() |
![]()
Mam okolo 300 max 350 zl na zakup nagrywarki i czytajac opisy na stronie cdrinfo wychodzi ze LiteOn LTR-52327S jest dobrym wyborem a jego cena to 206 zl w wersji BOX a wiec strasznie tanio
![]() ![]()
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
d[-.-]b
Data rejestracji: 12.08.2003
![]() |
LiteOn'ka bierz
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
dlatego ze liteon to nagrywarki dobre I tanie...
w przeciwienstwie do plextorow ktore sa dobre (dyskusyjne) i BARDZO DROGIE... bierz - nie zawiedziesz sie - a stowe wydaj na DOBRE plyty - i zanim kupisz inna nagrywarke sprawdz czy to przypadkiem nie przemalowany liteon - OEMy tego producenta siedza w duuuzej czesci nagrywarek ![]()
![]() |
#4 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 30.08.2003
![]() |
Tak sie sklada, ze wlasnie posiadam takie cacko. Nie ma co sie zastanawiac bierz! nagrywam dziennie ok 20 plyt i jeszcze z zadna nie mialem klopotow. Polecam
|
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 29.08.2003
![]() |
ja posiadam Li-teona 52x24x52 i tez nienarzekam POLECAM
#6 |
DVD FaN
Data rejestracji: 05.01.2003
![]() |
Pdobnie jak ja !!i tez nie narzekam na LITEoN'a!!!
|
![]() |
![]() |
#7 |
lub po prostu Paput
Data rejestracji: 07.03.2002
![]() |
Co tu dużo mówić: Lite-On !!!
|
![]() |
![]() |
#8 |
Bywalec
Data rejestracji: 27.08.2003
![]() |
Nie wiem jak inne modele LiteOn'a ale LTR-52327S ma tandetna tacke i glosno odczytuje plyty. Pomimo tego jest to najlepsza (lub druga po Plextor PlexWriter Premium 52x32x52x)nagrywarka cd w tej chwili na rynku.
POLECAM!!! |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() ![]() |
Ja dopiero co kupiłem LTR 52327S
i jak na razie wszystko OK! |
![]() |
![]() |
#10 |
Mój żółw,Hellsing,LG FAN
Data rejestracji: 19.05.2003
![]() |
Poczekaj aż wejdzie na nasz rynek LG GCE8525B(52x,32x,52x), wtedy wybierz te nagrywarke.
LG GCE8400B + Lite-On DVD-RW SOHW-1693S = Dobrze wypalona płyta ![]() ![]() HAVE A NICE DAY ![]() In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.09.2003
![]() |
Dzieki wszystkim za komentarze
![]() /\/\cDrive moglbys powiedziec dlaczego ta nagrywarka leprza ?
#12 |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Takie posty sa dosc ryzykowne bo w wiekszosci koncza sie LiteOn vs LG, a to jest pojedynek raczej ideologiczny niz argumentacyjny.
Ogolnie to nie ma roznicy czy LiteOn czy LG, ale to pierwsze dostarcza system diagnostujaco-kontrolujacy jakosc wypalonych plyt WSES i to jest jedyna warta odnotowania roznica. Powiem Ci obiektywnie ze jak ja swego czasu stanalem przed dylematem wyboru nagrywarki (po leciwym HP 9100i) to tez bylem nastawiony na LG, ale po licznych konsultacjach i weryfikacjach roznych testow, w koncu wybralem LiteOna. LG mam DVD i monitor i uwazam ze to dobra firma, ale nagrywarki robi ciut lepsze LiteOn (chocby ze wzgledu wlasnie na WSES) i sa one rowniez ciut tansze. PS1. Coraz bardziej mnie zaczyna wkurzac jak ludzie chwala swoje bo "jest na najplesze" i koniec - zadnej argumentacji (akurat na forum nie denerwuje mnie to tak bardzo jak w realu ![]() PS2. Ja w przeciwienstwie do Ciebie jak stanalem przed dylematem zakupu to nie zakladalem nowego topicu tylko poszukalem w starych i testach w roznych serwisach, czego i tobie zycze. W ten sposob mozna prewencyjnie uniknac nerwow ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||
staruszek
Data rejestracji: 02.06.2001
![]() |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|
|