![]() |
odwieczny dylemat...
ja mam litka, przekonuje do tego wszystkich, lg niewytrzuymuje takich obciazen jakie z zadka funduje litkowi (tested)... ale mozesz kupic spokojnie cokolwiek z tych dwoch firm - na dzien dzisiejszy spelnia wymagania 99,99% userow w takim samym stopniu |
Ja na tym forum reprezentuję klan LiteOn-a i tę firmę polecam. Ale zapewne jak kupisz LG to też nie będzie to powód do płaczu. Myślę, że są to równorzędne napędy.
|
Ja mam lg 48x24x48 i spisuje sie bardzo dobrze i czyta bardzo porysowane płytki.
Fakt ze okolo 600mb w 50 min ale ta plyta byla strasznie porysowana |
LG!
Zarówno LiteOn jak i LG moim zdaniem są najlepsze. Ja mam LG i jestem bardzo zadowolony, a płyty nagrywa bardzo ładnie. Jest cicha i stabilna i wogóle nie ma przykrych niespodzianek. Będziesz zadowolony. Teraz także liczy się trafiony "dobry egzemplarz" a nie tylko firma :) Poza tym proponuje przejrzeć inne dyskusje, użyc wyszukiwarki jeśli chcesz dowiedzieć się więcej i poczytać inne takie dyskusje ktorych było duuuuużo :) pzdr |
Ale teraz czytałem na forum że LiteOny wywalają jakieś błędy na końcu płyt. To prawda??
|
co mam Ci doradzić ..? Sam sobie już odpowiedziałeś na pytanie ;)
Mam Litka i jestem happy :) |
jaką nagrywarkę wybrać?
witam ludzie,
mam taki dylemat, bo zamierzam sobie kupić nową nagrywarkę i zastanawiam się pomiędzy LiteOn LTR-52327S a LG GCE-8525B. Z tego co czytałem, to LiteOn w testach wypadł lepiej niż LG, a pozatym słyszałem że LG się często psują. Więc, proszę, doradźcie mi jak możecie, która nagrywarkę wybrać, LiteOna czy LG, a może jakąś inną? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:35. |