![]() |
Sorrki zle podalem adres :P ma byc www.cdrinfo.pl
hmmm musze zmienic klawiature bo literki już mam wytarte, he he he ;) .................................................. .............. Pozdrawaim Face OFF |
Fakt temat który jest już 100 razy przerabiany na tym forum. Moja rada to taka: kup co bedziesz uważał za stosowne :) a w wyborze nagrywarki możesz sobie pomóc czytając testy nagrywarek zamieszczone na www.cfrinfo.pl :)
.................................................. ............ Pozdrawiam Face OFF |
poczytaj starsze posty tego typu temat był poruszany setki razy,a za tą cene można kupić coś szybszego niż x24 ja osobiście posiadam liteona 12x10x32 i radzi sobie z zabezpieczeniami bez problemu,ale w tej chwili gdybym miał kupować to bym kupił plextora co renoma to renoma ale znajdą się napewno i tacy którzy zaproponują nagrywarki innych firm :) :) :[:[
pozdrowienia |
Jaką nagrywarkę wybrać ???
Witam
Chciałbym kupić nagrywarkę do kwoty 600zł. Zastanawaim sie nad : Plextor PX-W2410TA (24x/10x/40x), Lite-On LTR-24102B. Obecnie korzystam z nagrywarki Teac Cd-W516E , z której jestem zadowolony ale niestety zupełnie nie radzi sobie z zabezpieczeniami płyt typu Safedisk 2.0. Wymienione przeze mnie modele nagrywarek według opisów na Cdrinfo rozwiązaują ten problem. Wiem ze plextorjest kompatybilny tylko ze starszym Safedisk niz 2,5 , dodatkowo nie obsługuje płyt powyżej 800 MB. Natomiast Lite-On łamie wszystkie zabezpieczenia i dodatkowo nagrywa na płyty powyżej 800 MB. Plextor napewno cieszy sie dobra marką , a Lite on ... no właśnie. Proszę o poradę. Pozdrawiam Krzysztof juny@poczta.onet.pl |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:46. |