Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/)
-   -   Jaką nagrywrake wybrac??? (https://forum.cdrinfo.pl/f2/jaka-nagrywrake-wybrac-25796/)

VANTWG 21.09.2003 18:53

ja tesz polecam LG52 i nie moowie tego z kosmosu bo z LG jestem jusz od modelu 8080b (8/4/32)

CIAPEK 21.09.2003 19:12

Cytat:

ThanatoS napisa***322;(a)
Pracowalem w serwisie LG wiec wiem co to znacza te napedy i mowie ze sa gorszej jakosci od litkow.
Jestem Ciekaw na jakiej podstawie to wywnioskowałeś? Musiałeś też chyba dla porównania pracować w serwisie LiteOn'a.
Musiałeś też mieć duże szczęście trafiając do tego działu serwisu bo LG to także lodówki, klimatyzacja itp.
Inna sprawa, że trafiają się wadliwe modele a serwis to nie jest jakiś zbiór elitarnych modeli tylko zrzutka bubli, może za wiele się napatrzyłeś ? ;)
Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia-każdy swoje wie :)

Cytat:

VANTWG napisa***322;(a)
ja tesz polecam LG52 i nie moowie tego z kosmosu bo z LG jestem jusz od modelu 8080b (8/4/32)
:spoko:
Właśnie to jest piękne i LG ma tu przewage. Dłuższa renoma i sprawdzenie.
Modele LG zagościły w naszych domach :) w czasie kiedy nagrywarki stały się dostępne dla domowego użytku i ile loodzi jeszcze jedzie na 8X... kupa ludzi i to jest właśnie piękne.
Sam kiedy nie miałem dużego pojęcia o nagrywarkach (nie mówie, że teraz mam wielkie ;), ale forum troche tam mnie poduczyło) kierowałem się tym, że najwięcej znajomych ma LG i jedzie na nich szmat czasu ciągle paląc i paląc... ;)

I żyli długo i szczęśliwie :) Koniec bajki Ciapka :D :3msie:

mallow 21.09.2003 19:15

LiteON nie mialem i nie mofge powiedziec jak chodza .. ale z tego co tu sie pisze wynika z tego ze jest :spoko:
Z LG jestes zwiazany tak jak kolega wyzej od ced8080b i sluzayla mi 2 lata... i sluzy mojemu koledze dalej bez zadnych problemow ... obecne gce 8520b tez sluzy idealnie i jest ciiiche :)

Nikita_Bennet 21.09.2003 21:23

Cytat:

CIAPEK napisa***322;(a)
Mnie też to strasznie denerwuje (( , a Piternitel przebił wszystko.
Skąd się wzięła taka nienawiść do LG to ja nie wiem, a większość z tych pelikanów co tak wszystko łykają pewnie nigdy nie miało LG............

ja mialem w lapkach na dluzej napedy plexa, teaca, yamahy, lg (te pamietam) - zreszta teraz stoja u mnie w chacie - wszystkie maja ponad 2 lata i wszystkie dzialaja.

ze za lg nie przepadam to wie wiele osob (nie tylko za lg).

a ze lg nie lubie ze wzgledu na serwis (ktory nieciekawie obszesl sie z mooimi znajomymi ktorzy poszi i powiedzieli ze nie dziala - w jednym przypadku skonczylo sie tym ze kumpel wygral sprawe i lg musialo mu naprawic sprzet za free a nie brtac kase za czyszczenie) a nie jakosc urzaden.
napedy ich jak dzialaja to dzialaja - mam jeszcze pierwszy wysyp cd'kow lg - 52 max i dziala a kumpel ma 40mx i tez dziala (a raczej go uzywa).

pzdrwm Nikita_Bennet

ML 22.09.2003 00:16

Do mallow

Może i to jest stronnicze, ale wiem co mówię i chcę jak najlepiej doradzić.

cubic 22.09.2003 17:12

Re: Jaką nagrywrake wybrac???

Cytat:

anubisnew napisa***322;(a)
Witam
Bardzo proszę o doradztwo, jaka jest najlepsza nagrywarka (CD-RW) w cenie 220 zl, Czy Teac jest dobry??

NIE jest dobry
lepszy jest liteon

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:18.