![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 06.07.2002
![]() |
jaka predkosc nagrywania do filmow?
i jaki tryb zapisu ustawic w nero: DAO czy DAO/96?
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
DAO i w zasadzie kazda.
|
![]() |
#3 | |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Cytat:
Dao i w zasadzie każda do 16x bo powyzej mogą ale nie muszą wystepować zacięcia ! |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Bywalec
Data rejestracji: 17.07.2002
![]() |
DAO, predkosc kazda, ja do danych uzywam x40 i jest OK
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guru
Data rejestracji: 17.04.2002
![]() |
na gównianych nosnikach tak jak powiedział laser: nie za szybko bo będzie się zacinać...
najelpiej to sobie poetsuj na jakim jak czyta moim zdaniem filmy najlepiej chodzą z hdd ![]() co do trybu nagrywania to chyba DAO, dao-96 raczej nie bo po co subkanały, może być wolniej, ale tego nie jestem pewien.
#6 |
Bywalec
Data rejestracji: 06.07.2002
![]() |
to mam problem
nagralem w nero "60 sekund" i nie moge odczytac ani filmu ani napisow. teraz jak probuje nagrac film to dostaje informacje "niepoprawna funkcja" zaraz po tym jak laduje bufor i kopie mi plytki. pale na esperanza silver-silver na liteonie 32123s. wczesniej kopiowalem druzyne tyle ze przez clony i bylo ok a teraz chce zmienic nazwy plikow i sie wywala. co moze byc?
|
![]() |
![]() |
#7 |
Gość
|
[QUOTE]+++LeWaP+++ napisa***322;(a)
moim zdaniem filmy najlepiej chodzą z hdd ![]() Gdzie sprzedaja gumowe HDD? Mam obecnie 3 dyski (40+10+10) i ciagle za malo miejsca! |
![]() |
#8 | |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Re: to mam problem
Cytat:
pozdrawiam ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
[QUOTE]Yahol napisa***322;(a)
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#11 | |
Gość
|
Cytat:
A co do szybkosci - to dla filmu chyba jest jednak obojetne, z jaka sie go nagrywa. Nie zauwarzylem szczegolnych wymagan przy nagrywaniu filmu. (Sam nagrywam max. 16 do 24 x) |
|
![]() |
#12 | |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Re: to mam problem
Cytat:
Dopiero przy predkosci x8 moglem nagrac aby plyta byla odczytywalna. Od tamtej pory nie kupuje juz esperanzy.Na takich plytach tak juz jest mozesz wypalic i bedzie ok lub wypalisz i plyta do wyrzucenia. |
|
![]() |
![]() |
#13 | |
Guru
Zlotowicz
![]() |
[QUOTE]Yahol napisa***322;(a)
Cytat:
HE Ty masz mało miejsca a co ja mam powiedzieć IBM 15GB ... Jak qmpel do mnie przyszedł z plecakiem pełnym filmów / 65 filmów x700MB = ~45 GB !!! dodam tylko tyle że na jednej partycji mam Winshita 98 + Office 2000. nie cały + parę progsów i 2 GB idą w pizdu i co miałem biedny zrobić ... oglądać i to co było ok na spawarkę ... To był maraton dobrze ze na 29 TV bo bym chyba zdechł ... |
|
![]() |
![]() |
#14 | |
Gość
|
Cytat:
Dyski sa teraz dosc tanie i walcze o jeszcze jedna 40! A z eDonkeyem dam sobie chyba spokoj! Udostepniam 20GB i d..a!Nic mi nie ciagnie! A na dodatek coraz wiecej filmow w SVCD,a nie lubie tego formatu. Jak mialem pozyczona 80Gb to wydawalo mi sie ze mozna tam samochodem jezdzic! Po 4 dniach zabraklo miejsca i musialem nagrywac filmy! Przy sciaganiu 1GB/doba dysk sie muli w zastraszajacym tepie! |
|
![]() |
#15 |
Guru
Zlotowicz
![]() |
Witam !
Czekam az wejdzie standard Serial Ata i wtedy kupi się jakiegoś 80-100 twardziela tym bardziej ze za jakieś dwa tyg będę szalał na stałym ... |
![]() |
![]() |
|
|