![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 07.04.2003
![]() |
Płyta Asus P4PE i Liteon
Mam malusie pytanko
![]() Czy ktos z was jest szczęśliwym użytkownikiem płyty Asusa P4PE i może mi powiedzieć jak to chodzi bo zamierzam wymienić płyte. Czy będzie na tym Liteonik hulał. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Bywalec
Data rejestracji: 29.11.2001
![]() |
sam o niej marzę.... :chytry:
http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=4380 o tej płycie słyszałem dużo dobrego, jest wielce "rozwojowa"..... no i niezawodna ! (wiadomo - ASUS!) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
Re: Płyta Asus P4PE i Liteon
Cytat:
Pewnie że będzie hulał ... ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Bywalec
Data rejestracji: 07.04.2003
![]() |
właśnie zastanawiam się nad wymianą. Mam orginalną płyte Intela 845PESV i myśle o wymianie na ASUSA P4PE. To jest problem czy warto wymieniać
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Forumator
Data rejestracji: 22.03.2003
![]() |
Wiesz, jest takie fajne angielskie powiedzonko: "what ain't broke, don't fix". Zastanów się, co takiego ma płyta ASUS'a, a czego nie ma płyta Intela, czy jest Ci to potrzebne teraz lub jest realna szansa, że wykorzystasz to w przyszłości, rozważ też, co ewentualnie stracisz - tzn. co ma Intel a nie ma Asus (nie znam ani jednej, ani drugiej, więc nie mogę Ci radzić nic konkretnego). Generalnie rzecz biorąc, jeśli płyta działa dobrze i nie ogranicza Cię w niczym (np. nie ogranicza rozbudowy komputera przez brak wolnych slotów, gniazd pamięci, itd.), to chyba nie warto jej zmieniać.
Wiem tylko, że tradycyjnie płyty Intela nie miały możliwości podkręcania (choć to się chyba zmieniło, albo przynajmniej miało zmienić w nowych modelach), więc tu zapewne Asus byłby górą. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|