![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() |
![]()
OK jest moj pierszy post na tym forum wiec witam serdecznie wszystkich userów .
mam niestety spalonego (ps. jesli ktoś bedzie chciał wiedezieć jak to sie stało to chetnie opisze to zdarzenie ![]() w czasie kiedy był na chodzie to miałem z nim jeden problem mianowicie jak chciałem Nerem nagrać zwłykłą sesje plyty z danymi w trybie TAO z pred.52 to 90% płyt po nagraniu miała bład zapisu, a w DAO nie tu 100% porawnie nagrywał. Czy to normalne? I w zwiasku z tym ze niemam napedu musze sobie cos wybrać CO mi Polecacie?, ja mysłałem nad combo LG lub LiteOn (sa w miare tanie ok.~130zł w porownamiu do DVDRW), DVDRW raczej nie wezne bo na dobry model to kasy niemam. co mi polecacie z tych modeli : Combo CD-RW 52/32/52 DVD 16x LiteON SOHC-5232K OEM Combo CD-RW 52/32/52 DVD 16x LG silver OEM Combo CD-RW 52/32/52 DVD 16x Samsung SM-352N OEM a moze coś innego? pozdro 4 all i thx za wszelkie rady
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez w1włodek : 08.04.2005 o godz. 16:21 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() |
widze ze na tym forum nie ma nikogo kto byłby wstanie mi odpowiedziec (czekałem długo!!!)
w sumie juz wybrałem i niepotszebuje waszej pomocy--< topic do skasowania >-- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez w1włodek : 14.04.2005 o godz. 20:50 Powód: bo tak |
![]() |
![]() |
|
|