![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Gość
|
Jaki prg jest najlepszy do robie CD Audio z plików MP3
Jaki prg jest najlepszy do robie CD Audio z plików MP3. Chodzi mi o jakość zrobionej w ten sposób muzyki.
|
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
wg mnie najlepszy jest edytor dzwieku typu
CoolEdit, Gold Wave, itp. do zrobienia *.wava.Programy do nagrywarek w konsekwencji przed wypaleniem tez robia *.wava, tylko ,ze bez specjalnego dbania o jakosc. Przenoszac to na inny przyklad - mozna caly rok jezdzic na opnach uniwersalnych, ale zima lepiej na zimowycn |
![]() |
![]() |
#3 |
`
![]() |
PS. Chcac uniknac "inteligentnych " dyskusji o wyzszosci swiat Bozego narodzenia nad itd - informuje ,ze jest to moj poglad oparty do spora ilosc plyt audio zrobionych z *.mp3 z netu lu zgranych z tasm i winylowych plyt analogowych. Robie to CoolEditem, bo mam, ale jak wspomnialem nie jest to jedyny eytor dzwieku ktory mozna uzywac
|
![]() |
![]() |
#4 |
`
![]() |
PS. Chcac uniknac "inteligentnych " dyskusji o wyzszosci swiat Bozego narodzenia nad itd - informuje ,ze jest to moj poglad oparty do spora ilosc plyt audio zrobionych z *.mp3 z netu lu zgranych z tasm i winylowych plyt analogowych. Robie to CoolEditem, bo mam, ale jak wspomnialem nie jest to jedyny eytor dzwieku ktory mozna uzywac
|
![]() |
![]() |
#5 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 30.08.2001
![]() |
Jeżeli chce ci się bawić w dekodowanie mp3 do Wav-ów i nagrywanie z nich - może być CoolEdit (zajmuje to niestety trochę czasu i miejsca na dysku). Jeżeli chcesz nagrywać w locie, najlepszym programem będzie Nero Burning Rom (im nowsze, tym lepsze - jest na www.cdrinfo.pl najnowsza wersja 5,5,5,6). Ma doskonały dekoder mp3, mp3PRO, nagrywa utwory bez żadnych zgrzytów. Dla porównania - WinOnCD często nagrywa z szumami, trzaskami, zdarza się (i to dość często), że nagrany utwór to np. 3-minutowa cisza. Nagrałem już grubo ponad tysiąc płyt Audio z Mp3, najlepiej wychodziły w Nero.
Pozdrowienia
#6 |
Gość
|
ale mp3pro pozwala tylko na 30 sesji!!!
Czy można to usunąć? Poza tym jak to się robi w Nero krok po kroku w locie?? Mam mp3 i chcę nagrać plyte do odtwarzania poza komputerem - co mam zrobić Podaj dwa pierwsze kroki z resztą sobie poradzę hej1 Poza tym Nero nie widzi mojej bazy CDDB dlaczego? Czy musi być koniecznie w danej lokalizacji? To jest dla mnie duży problem, bo chciałbym z Nero korzystać! Byłbym wdzięczny, bo stoję w miejscu. L |
![]() |
|
|