![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
pytanko o profile zabezpieczeń i Clone CD
Witam!
Mam krótkie i myśle proste pytanko ![]() Chodzi o kopiowanie zabezpieczonych płyt np. jak w temacie przy użyciu Clone CD. Załóżmy, że chce skopiować zabezpieczoną płytę. Mam również dodane do Clona profile zabezpieczeń z serweru Cdrinfo. Czy Clone sam skopiuje taką płytkę i użyje profilów czy wcześniej ja muszę uaktywnić jakąś opcję lub podjąć inne działania?! Jak to jest z tymi "zabezpieczonymi" płytami? Jak się je w rzeczy samej kopiuje? ![]() ![]() THX
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
Zobacz w dziale CDR zabezpieczenia u samej góry.
Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#3 | |
OldBoy
Data rejestracji: 18.05.2002
![]() ![]() |
Re: pytanko o profile zabezpieczeń i Clone CD
Cytat:
Vluka i JanuszP natychmiast odeślą Ciebie do pierwszego postu we właciwym dziale (Zabezpieczenia) i po krótkiej lekturze odpowiesz sobie sam na pytanie. Na tym forum naprawdę trudno jest wymyśleć pytanie czy problem na który dawno i wielkrotnie udzielano odpowiedzi. 8)
![]() |
#4 |
CDRinfo VIP
![]() ![]() |
![]()
patrzyłem w dziale zabezpieczenia, użyłem opcji szukaj, przejżałem górny post (profile zabezpieczeń) i albo jestem ślepy albo nie wiem co!!!
![]() W sferze zabezpieczeń nie mam doświadczenia, nie kopiuje dużo, nagrywarki też nie mam długo. A to, że zamieśiłem ten post tutaj to rzeczywiście pomyłka do której się przyznaje. To, że jest to proste pytanie to chyba nie ulega wątpliwości. To, że byście mogli coś napisać też nie ulega wątpliwości. To, że esem znasz odpowiedź na to pytanie też nie ulega wątpliwości, natomiast ty wolałeś mnie ochrzanić (też można). Nie mógł nikt dać krótkiej odpowiedzi na ten post? Dałbym spokój sobie, Wam, innym forumowiczom i nie zasmiecałbym forum problemem: "na który dawno i wielkrotnie udzielano odpowiedzi". AMEN Szkoda, może ktoś inny mi tutaj odpowie na to pytanie?! ![]()
#5 |
OldBoy
Data rejestracji: 18.05.2002
![]() ![]() |
Oj Ciapek, Ciapek.
Czytałeś programowy artykuł VLUKI? Tam jest wyłożone jak przysłowiowej "krowie na rowie" (bez urazy). Ale krótko: Clone to tylko narzędzie, myśleć musisz Ty. Czyli musisz wiedzieć jak jest zabezpieczone nagranie. Jak już wiesz to dobierasz Ty (nie Clone) stosowny profil i... jedziesz. I to wszystko. 8)
#6 |
CDRinfo VIP
![]() ![]() |
![]() Chodzi o ten post? ![]() Już zaczynam czaić!THX. Czyli: -rozpoznaje rodzaj zabezpieczenia, np. przy użyciu: Clony XXL? -ale jak dobieram/uaktywniam ten "stosowny" profil? -i potem oczywiście wypalam? ![]()
#7 |
Guru
![]() |
Ja również uważam, że w omawianym poście (VLuki)jest dokładnie
i przystępnie wyjaśnione kopiowanie zabezpieczonych płyt przy pomocy CloneCD. Ale niestety Ciapek, jak ze wszystkim co jest nowe, musisz przyswoić sobie nową wiedzę i trochę potrenować. Powodzenia. |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guru
![]() |
Cytat:
programu Profiler. |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
ciapek - na przyszlosc czytaj - bo opcji szukaj raczej nie uzyles - skoro nie przeczytales posta VLuki...
teraz jako ze mam chwilke uzewnetrznie sie na 'profile' do clona... otoz te profile to jakis zart - tu i owdzie widuje sie dziesiatki profili - do najrozniejszych zabezpieczen - czy ktos z was zajzal czym one sie roznia? kiedy klon i tak ma raptem 8 opcji na krzyz? z ktorych kilka [prawie]nigdy sie nie zminia? patrze z politowaniem na te profile (nie na userow) - eh... wiem ze to wygoda - ale to jakis znak czasow jest - przykry i przerazajacy a jako zrodlo informacji o tym czym jest zabezpieczona gra radze zaczac uzywac glowy lub wyszukiwac to na np. www.gamecopyworld.com - clony xxl to MARNY program - historie ze 3 wersje tego programu pokazuja 3 rozne zabezpieczenia nie sa zadkoscia ani mitem
![]() |
#10 | |
CDRinfo VIP
![]() ![]() |
Cytat:
A opcji szukaj użyłem, ale wpisałem w niej "Clone Cd" i to może przyczyniło się do tego, że opkreślonego postu nie znalazłem. A posta VLuki nawet nie otwierałem bo myślałem, że dotyczy on samych gier i nie ma tam instrukcji jak kopiować zabezpieczone płytki Clonem. A jednak.........było. ![]() THX jeszcze raz! Myśle, że już dam sobie rade!
![]() |
|
|