![]() |
Temat powraca :-)
Czy takie coś zadziała dobrze : :petla copy e:/A/plik.avi e:/B del e:/A/plik.avi copy e:/B/plik.avi e/A del e:/B/plik.avi goto petla plik np o wielkosci tylko 50mb, czy wogole da sie tak wykonywac kasowanie na płycie i czy zadziała bez wykorzystywania hd ? |
tak - to powinno dzilac
proponuje z plikiem roznym polowie wielkosci plyty - zeby zmuszac laser do jak najweikszej pracy (skraj dysku to wieksza predkosc) |
witam :)
czy komus fizycznie udalo sie rozwalic nagrywarke przez ten plik wsadowy i ile godzin trwalo katowanie nagrywarki? |
Cytat:
|
Hehe... 3 dni kopiowania z dysku na cd i 2 dni kopiowania na płycie, brak efektów uszkodzenia, czyli wynik całkiem dobry i oznacza ze nagrywarka jest super :-)
|
czyli nic z tego :( nagrywara dalej chodzi?
slyszalem o overburningu ktory moze uszkodzic nagrywarke tylko jak z wykryciem tego przez serwis (czy sie skapna) kolejny sposob zimna plyta CD-R (ok 0 stopnia celcjusza np trzymana w lodowce) i probojemy na niej cos nagrac a laser powinno szlag trafic :> pozdr mm |
a tak na marginesie czy ktos wie ile srednio mozna nagrac plyt CD na nagrywarce CD-R/CD-RW ?
|
Cytat:
|
Cytat:
Teraz produkowane nagrywarki juz nie sa tak wytrzymale. |
Cytat:
Mam LG 8520B[52/24/52] i wypaliła ok 2000 szt,ma sie w dobrej kondycji i najważniejsze,że nie zmarnowała mi żadnej płytki ,mimo,że są one[CD-R] z róznych półek cenowych[Verbatim,Esperanza,Datex,TDK,Benq,Hawk] |
Katowanie rozpoczete ;>
Mam laptopa sony i nagryware Sony CD-RW CRX810E, nagralem na niej juz ponad 1000 plyt ciekawe ile wytrzyma na moim pliku ;)
pozdrawiam mm |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:07. |