![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 03.03.2004
![]() |
Jaki sprzet wybrac Lite-on czy LG
Witam,
Wiem wiem i przepraszam ze ten temat byl walkowany pareset razy ale co chwila wychodza nowe nagrywarki.Mozecie mi podpowiedziec na jaki naped sie zdecydowac?? Zastanawiam sie nad Lite-On'em 52x32x52 i LG 52x32x52 , chcialbym wypalac duzo muzy w cdaudio(moja wierza jest bardzo wybredna) no i filmiki + gry.Nie stac mnie tez na super drogie plyty.Wiem ze na tym forum sa zarowno entuzjasci LG i Lite-ona ale prosze o obiektywizm i profesjonalizm ![]() Pozdrawiam i z gry dzieki za pomoc Fizol |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 08.05.2004
![]() |
Ja polecam Lite-ON LTR-52327S. Kupilem ją parę miesięcy temu i jestem bardzo z niej zadowolony. Wypalan na niej filmy i problemów z ich odtwarzaniem brak. Płyty audio wypalone na tej nagrywarce odtwarzają się na mojej wieży Sony bez problemów. Na wypalone gry też nie mogę nic zlego powiedzieć. Nagrywarka wyśmienicie radzi sobie z płytami zabezpieczonymi. Tłoczone płyty też nie sprawiają dla niej problemów. POLECAM TEN MODEL NAGRYWARKI!!!
|
![]() |
![]() |
#3 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
wzuc szukajke
![]() ![]() sam mam ww liteona i jest git ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 05.09.2002
![]() |
Nigdy LG... i nie dlatego, że mam Lite-On'a.
#5 |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
.
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
![]() |
![]() |
#6 |
No Guts, No Glory
Data rejestracji: 06.07.2002
![]() |
odp
LG model GCE 8525B jest niezły mam go od niedawna poprzednio miałem 8320 ale 8525 jest niezawodny wypala wszystko
145 Sqr PFT Skalski's Circus: February - July 1943 Thomas St John Marmaduke "Pat" Pattle (AS988)80 Sqr RAF 20 April 1941 - credited with 50 victories, 8 probable Ray "Throttle" Thorold-Smith (BS231)452 Sqr RAAF 15 March 1943 - credited with 5.5 victories |
![]() |
![]() |
#7 |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
@Piterniel ale ty jesteś zabawny ^_^ w sumie przechodzi to całe Twoje zachowanie w żenade.
Gdzie jeszcze zamieścisz tą ankietę? A koledze, który zakładał temat i chce konkretów na prawde poecam użycie opcji "SZUKAJ" pzdr
#8 | |
Cichy mod
![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]()
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
#10 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Cichy mod
![]() ![]() |
Cytat:
![]()
|
![]() |
![]() |
|
|