![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#17 | ||
staruszek
Data rejestracji: 02.06.2001
![]() |
Cytat:
sorki jak ma sie codegena (juz mam chiefteca) lub podobny shit (a ma go ponad 50% userow), procka kreci sie (ja krecilem tualatina z 1,1GHz na 1,460 -> FSB 133) do tego ma sie zapakowany cdrom, cdrw, karte sieciowa, modem, kontroler ata 100 raid, krecony radek, jakis dzwiek nie zintegrowany i wpiete 3 hdd w kompie to mozna dpiero zobaczy co sie dzieje. bez krecenia procka jest spox ale nie po to go kupilem. i jak krece to napiecia szaleja (szalaly). zreszta jak czasem nagrywalem cos 4 x (dawne czasy jeszcze jak mialem cdrw na scsi) to lubielm w cos pograc bo 20 minut sidziec to czlowiek cos trafi a system operacyjny teretycznie jest wielozadaniowy wiec grac moglem. wetdy popatrz jaka jest jazda. Cytat:
i teraz zrozum jedno jak proca nie krecisz. grafy tez nie to wierz mi to co opisalem ciagnie szrot codegen i jest super stabilne. ale jak puszcze proca na fsb 133 (tualatin std ma 100MHz) to napiecia skacza jak szalone (skakaly) i restarty i jazda bo sie pracowac nawet w windzie nie da. wiec to co opislaem wczesniej to jest efekt malych wlasnych doswiadczen a nie jakis teoretycznych pomyslow a co robi user nowego kompa - po 0,5 roku probuje go krecic bo jest za wolny, naczyta sie wnecie jak krecic a pozniej placze bo cos mu sie pali
Odrzucamy krolow, prezydentow oraz glosowanie. Wierzymy w zgode powszechna oraz kod wykonywalny D. Clark - Internet Wizard Ostatnio zmieniany przez Nikita_Bennet : 21.09.2003 o godz. 13:20 |
||
![]() |
|
|