![]() |
:jezyk:
ciekawe czemu nikt nie mowil/pisal/uzywal/wspomnial o IMATION dla mnie za***iste plytki, kupuje w SKLEPIE po 1,20 sztuka (przy spinie 50szt.) :D ^_^ :D ^_^ |
Hej, Chyba ceny plytek spadają. Kupilem ostanio Verbatimy po 1,20zł !!! 100szt w szpindlu !!! są OK :-)
|
a oprocz tego subiektywnie dla mnie dobre sa:
***8226; esperanzy (nowe -- rowniesh blacki) ***8226; akoss'y ***8226; princo ***8226; platinum :P i "troche lepsze" ;) ***8226; TDKi ***8226; no i oczywiscie VERBATIM RULEZ 4EVER!!! 8) pozdr |
W Krakowie na gieldzie szpindel 100szuk Esperanzy Silver-Silver z indeksem do 48x kosztuje okolo 80 zlotych.
|
Ceny
Jezeli chcecie dowiedzieć sie jakie sa ceny we Wrocławiu to zapraszam do zerknięcia na strone www.macman.com.pl
|
Cytat:
|
TDK Metallic x48, producent Ritek po 1,16 zł z patyka 50 szt.
|
Cytat:
(pozdr) |
W Galileo na Limanowskiego 4, maja jeszcze sklepy na Chopina 6 i Grzegórzeckiej 45-47, oczywiście w Krakowie:) .Ja kupowałem na Limanowskiego , nie wiem czy w innych punktach mają pełny asortyment.Te TDK są też po 25 szt. za 32 zł.
|
A ja polecam Ci D-Vision wypaliłem i chyba już ze sto i żadna nie padła (chyba że przez własną głupotę ;) )
|
Cytat:
|
Cytat:
chyba ich Bog opuscil... :blee: no nic, sprobuje na Limanowskiego pozdrawiam :) |
Ja ostatnio zakupilem jakas tanioche w Macro (Quixo sie nazywa), wyszlo cos okolo 70gr/szt
i jestem zadowolony platki nie maja problemow z odczytem, przecietnie dobre w 99.50 % (Scandisk)... Z ciekawosci sprawdzilem stara plytke Verbatim (z gory biala, z dolu ciemno-niebieska) ma ze 3 lata i kiedys podczas zabawy syfonem zostala oblana woda (delikatnie, ale gorna warstwa troszke popekala) czytelna w 99.84 %... miod :) A tak przy okazji to mam pytanko... co co chidzi z tym Dye Type, ShortStrategy i LongStretegy??? I jaka jest roznica pomiedzy skladem chemicznym powierzchni plyt... no wiecie np: Phthalocyanine czy Cyanine i takie tam... hehe :) |
popatrz...
|
Memorex 10c za sztuke czyli 40gr predkosc nagrywania 48
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:30. |