![]() |
Cytat:
Jeszcze takie pytanie... Co sądzicie o cdr Platinum i Titanum.. Bo nigdy ich nie miałem. Ps. Wszystkiego najlepszego :piwo: :piwo: :piwo: dla Baku[pl] |
Kupując CD-RW Verbatima to nie ryzyko ;/
|
No cdr już wybrałem, jeszcze cdrw :) Ale chyba zaryzykuje i kupie Verbatim... I tam musze sam sprawdzić bo zdania podzielone.
|
Cytat:
Może to wina BIOS`u była :/ nie wiem (może jeszcze potestuje) |
Ja jak miałem LTR-52327S to nagrywałem na tym co miałem. Z tego co wiem Lite-On'y nie są wybredne i nagrasz na każdej płycie...Ale widze że masz raczej problemy z optyką ...
|
Piterniel, Verbow nie polecasz w rw? szczerze jestem :szczena: pierwszy raz takie cos slysze
sam mam w rw tylko i wylacznie verby - w sumie 16, i nigdy zadnych klopotow z paleniem na Liteonie i jeszcze - nie mozna co prwada wyciagac pochopnych wnioskow, ale juz dwa razy pamietam na forum klopoty w paleniu TDK Audio na litku, ja sie z tym nigdy nie spotkalem, palilem na TDK i bylo ok |
Cytat:
A co do tych Esperanza to wypala je bardzo ładnie bufor 96%-98% - nie skacze.. Narazie nagrałem tylko 2 płytki w celach testowych 1. nagrałem z prędkością 48x, 2. z 52x. Bardzo ładnie. Kupuje esperanzy :) Dziękuję wszystkim za pomoc. |
Verbatim Super Azo Crystal, Verbatim Pastel, Mint(ale nie te z jasnoniebieskim spodem), eProformance
|
Lite-On'ki lubią dużo różnych płyt ;)
|
Cytat:
|
Aktualizacja biosu nie była potrzebna... Wystarczyło zainstalowanie ASPI 7.71a2.
|
Nie zaszkodzi.
edit: Arra nie polecam. |
Jestem załamany.. Wkładam nowiutką cdr esperanza 700mb sliver.. A napęd jej nie wykrywa poprostu jej nie widzi :'( Co ja mam zrobić ???? Od razu aktualizować firmware ?
|
Versory (Cursory - występują po dwoma nazwami), LG, Hit, ARRA
|
Dzięki za odpowiedź, :idea: ktoś ma inne zdanie ?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:33. |