Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 25.08.2004, 19:52   #1
Kocie
Nowy na forum

Data rejestracji: 15.05.2003
Kocie w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
zmiana formatu plików muzycznych

Czy jest jakiś program którym mogłabym pliki muzyczne realplay "rmm" zamienić na mp3 ?
Najlepiej byłoby aby program był w języku polskim, bo mój angielski ... lepiej nie mówić.
Kocie jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 25.08.2004, 20:02   #2
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
google nie gryzie
http://www.google.com/search?hl=en&i...rm+mp3&spell=1
a jezykow trzeba sie uczyc
nimal jest offline  
Stary 25.08.2004, 20:20   #3
Kocie
Nowy na forum

Może i trzeba było się uczyć, ale gdy ja chodziłam do szkoły jedynym właściwym i obowiązującym był rosyjski. Jak zresztą długo po tym jak ukończyłam szkołę.
Wiem również, że google nie gryzie, na ogół staram się sama szukać, a skoro zwróciłam się z prośbą o pomoc, to widocznie nie mogłam dać sobie sama rady.
Kocie jest offline  
Stary 25.08.2004, 20:42   #4
nimal
Author
Zlotowicz

nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
a to juz wyglada lepiej? dwa klikniecia od mojego poprzedniego linka (w pierszy wynik)
kliknij na download
http://www.mp3-converter.biz/rm-to-m...ter-directory/
zeby to znalesc nie trzeba znac angileskiego ani rosyjskiego
nimal jest offline  
Stary 25.08.2004, 21:01   #5
Kocie
Nowy na forum

Owszem do ściągnięcia i zainstalowania nie potrzebny angielski, niestety nie wiem jak zamienić "rmm" na mp3.
Ale i tak dziękuję
Kocie jest offline  
Stary 25.08.2004, 21:10   #6
Eskan
Bywalec

Data rejestracji: 14.01.2004
Eskan w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Wkurzają mnie tacy cwaniacy walący bezmyślnie "poszukaj w google" nie wiedząc nawet czy dany gość szukał. Może ktoś nie umie zadać prawidłowego pytania i już od kilku godzin szuka. Nie jest mułem ale pewnych rzeczy nie wie lub nie rozumie i szuka pomocy. Trafia więc na cdrinfo, a tu kolejna bzmózga ściana. Ludzie szukają pomocy!!! Niektórzy tego niestety nie rozumieją. Nie jestem zły tylko poprostu mi żal... nie chcesz pomóc, nie odzywaj się. Chcesz pomóc z wielką, pańską łaską.... daruj sobie. A jak by ktoś miał ochotę pomóc na swoją modłę to prościej będzie jak odeśle wszystkich tu http://www.djsimson.ag.bocznica.org/
Eskan jest offline  
Stary 25.08.2004, 21:35   #7
nimal
Author
Zlotowicz

Cytat:
Napisany przez Eskan
Wkurzają mnie tacy cwaniacy walący bezmyślnie "poszukaj w google" nie wiedząc nawet czy dany gość szukał. Może ktoś nie umie zadać prawidłowego pytania i już od kilku godzin szuka. Nie jest mułem ale pewnych rzeczy nie wie lub nie rozumie i szuka pomocy. Trafia więc na cdrinfo, a tu kolejna bzmózga ściana. Ludzie szukają pomocy!!! Niektórzy tego niestety nie rozumieją. Nie jestem zły tylko poprostu mi żal... nie chcesz pomóc, nie odzywaj się. Chcesz pomóc z wielką, pańską łaską.... daruj sobie. A jak by ktoś miał ochotę pomóc na swoją modłę to prościej będzie jak odeśle wszystkich tu http://www.djsimson.ag.bocznica.org/
a moze ty cwaniaku czytales mojego posta? nie napisalem szukaj w google tylko podlinkowalem konkretne wyniki
ze skomplikowania zapytania wynika ze Kolezanka Kocie nie szukala, lub szukala mocno nieumiejetnie - wiec w linku ma przy okazji pokazane jak zbudowac takie zapytanie
za to twoj post wniusl tu wiele

wiec jak to zrobic?najlatwiej oddtworzyc plik ktory chcesz skonwertowac i nagrac go sciagnietym programem - z wygladu przypomina magnetofon, wiec nie przewiduje problemow
jesli jakosc bedzie zle to zapewne zle wybralas zrodlo nagrywania - na dole masz przycisk RECORD CONTROL - kliknij go i zmien zrodlo i to cala filozofia
nimal jest offline  
Stary 25.08.2004, 21:45   #8
Eskan
Bywalec

Data rejestracji: 14.01.2004
Eskan w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
@nimal dobra, dobra... oburzyłeś się bardziej niż ja! Ale jak słyszę "google nie gryzie" to mnie krew zalewa Nie bierz tak tego do siebi
Eskan jest offline  
Stary 25.08.2004, 22:31   #9
nimal
Author
Zlotowicz

@Eskan - spoko
nimal jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: