![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.05.2003
![]() |
zmiana formatu plików muzycznych
Czy jest jakiś program którym mogłabym pliki muzyczne realplay "rmm" zamienić na mp3 ?
Najlepiej byłoby aby program był w języku polskim, bo mój angielski ... lepiej nie mówić. |
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Nowy na forum
![]() |
Może i trzeba było się uczyć, ale gdy ja chodziłam do szkoły jedynym właściwym i obowiązującym był rosyjski. Jak zresztą długo po tym jak ukończyłam szkołę.
Wiem również, że google nie gryzie, na ogół staram się sama szukać, a skoro zwróciłam się z prośbą o pomoc, to widocznie nie mogłam dać sobie sama rady. |
|
|
|
|
#4 |
|
Author
Zlotowicz
a to juz wyglada lepiej? dwa klikniecia od mojego poprzedniego linka (w pierszy wynik)
kliknij na download http://www.mp3-converter.biz/rm-to-m...ter-directory/ zeby to znalesc nie trzeba znac angileskiego ani rosyjskiego |
|
|
|
|
#5 |
|
Nowy na forum
![]() |
Owszem do ściągnięcia i zainstalowania nie potrzebny angielski, niestety nie wiem jak zamienić "rmm" na mp3.
Ale i tak dziękuję
|
|
|
|
|
#6 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 14.01.2004
![]() |
Wkurzają mnie tacy cwaniacy walący bezmyślnie "poszukaj w google" nie wiedząc nawet czy dany gość szukał. Może ktoś nie umie zadać prawidłowego pytania i już od kilku godzin szuka. Nie jest mułem ale pewnych rzeczy nie wie lub nie rozumie i szuka pomocy. Trafia więc na cdrinfo, a tu kolejna bzmózga ściana. Ludzie szukają pomocy!!! Niektórzy tego niestety nie rozumieją. Nie jestem zły tylko poprostu mi żal... nie chcesz pomóc, nie odzywaj się. Chcesz pomóc z wielką, pańską łaską.... daruj sobie. A jak by ktoś miał ochotę pomóc na swoją modłę to prościej będzie jak odeśle wszystkich tu http://www.djsimson.ag.bocznica.org/
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Author
Zlotowicz
Cytat:
ze skomplikowania zapytania wynika ze Kolezanka Kocie nie szukala, lub szukala mocno nieumiejetnie - wiec w linku ma przy okazji pokazane jak zbudowac takie zapytanie za to twoj post wniusl tu wiele wiec jak to zrobic?najlatwiej oddtworzyc plik ktory chcesz skonwertowac i nagrac go sciagnietym programem - z wygladu przypomina magnetofon, wiec nie przewiduje problemow jesli jakosc bedzie zle to zapewne zle wybralas zrodlo nagrywania - na dole masz przycisk RECORD CONTROL - kliknij go i zmien zrodlo i to cala filozofia
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 14.01.2004
![]() |
@nimal dobra, dobra... oburzyłeś się bardziej niż ja! Ale jak słyszę "google nie gryzie" to mnie krew zalewa
Nie bierz tak tego do siebi
|
|
|
|
|
#9 |
|
Author
Zlotowicz